Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Projektingenjör / Automationsingenjör till Schneider Electric

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du bakgrund inom el eller automation och vill vara med och leda den digitala omvandlingen av energihantering och automation? Drivs du av eget ansvar och trivs med arbete i projektform med samarbeten nära kunden? Då kan denna roll som projektingenjör till Schneider Electric vara ditt nästa steg i karriären, ansök idag!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Schneider Electric.

Om företaget

Schneider Electric är ett väletablerat företag med över 130 000 anställda från Luleå i norr till Lund i söder. Nationellt arbetar dem sammansvetsat hand i hand med sina lokala kontor som präglas av mångfald, engagemang och närvaro. Schneider Electrics syfte är att effektivisera och skapa det mesta ur våra energiresurser på ett hållbart sätt, samtidigt som dem kombinerar energi och digital teknik till en tillgång som passar bra i vårt alltmer digitaliserade samhälle. Schneider Electrics driver digital transformation genom att integrera världsledande process- och energiteknik för att förverkliga sina kunders fulla potential.

Deras erbjudande till dig är ett självständigt, roligt och omväxlande arbete med frihet under ansvar och en möjlighet att vara med och påverka under en spännande tillväxtresa. Hos dem är det viktigt att man trivs och känner motivation att gå till jobbet. Du kommer att arbeta i ett internationellt marknadsledande företag med stort fokus på individuell tillväxt, utbildning och många intressanta utvecklingsmöjligheter.

Arbetsuppgifter

Som projektingenjör har du en viktig roll från start till mål i olika projekt inom Digital Energy avseende fastighetsautomation. Du ansvarar för planering och arbetar utifrån uppsatta tidsramar i flera parallella projekt samt har ansvar över uppgifter som konstruktion, systemdesign, programmering och projektering. Du ansvarar även för (eller medverkar) vid samordnad provning, håller i driftgenomgång med kund samt är delaktig vid besiktning. På sikt kommer du att leda det tekniska arbetet på plats och samordna underentreprenörer och svara på tekniska frågor i projektet i nära samråd med projektledare.

Arbetet bedrivs tillsammans med olika projektledare i varierade projekt där du bidrar med din kunskap och erfarenhet. Målet på sikt är att du leder det tekniska arbetet på plats och samordnar underentreprenörer och svarar på tekniska frågor i projektet i nära samråd med projektledare.

Schneider erbjuder en arbetsplats med högt i tak och utrymme för nya idéer, samt goda utvecklingsmöjligheter i samband med eget driv.

Några av dina arbetsuppgifter är:
* Planering och design av system
* Programmering och egenprovning
* Idrifttagning
* Samarbete med kund och underentreprenörer

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet inom el eller automation
* Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
* Datorvana och/eller erfarenhet av programmering
* Kunskaper i TCP/IP, Modbus, Bacnet och M-bus är meriterande.
* Kunskap och förståelse för leveransvillkoren, AB och ABT, är meriterande.
* Goda kunskaper inom svenska och engelska

I rollen som projektingenjör har du ett stort tekniskt intresse med förmåga att planera och genomföra ditt arbete självgående. Genom projekten har du många kontaktytor som ställer krav på bra kommunikationsförmåga och samarbete med både kollegor samt samarbetspartner. Rollen innebär att du behöver ha en bra problemlösningsförmåga och driva ditt arbete framåt. Du arbetar processtyrt och har en god känsla för kvalitet och att avslutar dina uppdrag på ett väl genomför sätt.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse/med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Nyköping
Lön: Enligt överenskommelse

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående. Annonsen ligger publicerad löpande fram tills att tjänsten är tillsatt. Vi påbörjar urvalsprocessen med telefonintervjuer från och med den 11/8. Välkommen med din ansökan!

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 september 2024 (42 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.