Hoppa till innehåll
Intersystem AB logotyp

Resande maskinmontör

Publiceringsdatum
03 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Erik Johnsson
Telefon
Är du en duktig mekaniker med viss eller god erfarenhet inom maskinmontage? Gillar du att resa och vara en del av ett lagarbete med stort eget ansvar? Välkommen till InterSystem, vi är företaget där alla medarbetare har en viktig roll i vårt uppdrag att leverera helhetslösningar inom palletering och materialhantering. Just nu behöver vi rekrytera fler duktiga maskinmontörer till vårt team i Ängelholm.

Företaget
InterSystem står för kvalitet, engagemang och glädje, och vi söker dig som står för samma värderingar som oss. Vi har haft en stor tillväxt de senaste åren och har en optimistisk syn på framtiden. Vi har alltid kunden i fokus och jobbar med att vara hållbara i alla led.

Din roll
Som maskinmontör på InterSystem arbetar du främst i våra lokaler i Ängelholm där maskinerna monteras, elektrifieras och testas. När utrustningen är godkänd för leverans transporteras anläggningen till kund. Där har du en viktig roll att på ett effektivt sätt skapa en representativ och snygg installation med vår utrustning.

Kvalifikationer/Vem är du?
Vi utgår ifrån att du är praktiskt lagd och gillar att arbeta med händerna. Du ska både vara bra på att samarbeta i grupp och arbeta självständigt. Du är en positiv person med bra eget driv och med krav på dig själv och din omgivning. Erfarenhet av montörsyrket är såklart meriterande och så även erfarenhet inom industriautomation. Eftersom många av våra kunder finns utanför Skandinavien är det viktigt att du är bekväm i att resa och att du hanterar det engelska språket väl.

Fördelar med att jobba på InterSystem
  • Bra gemenskap
  • Stort egenansvar
  • Växande företag med hög puls
  • Organisation att växa i
  • Flextid
  • Friskvård och eget gym
  • Bonus
Lön enligt avtal och kvalifikationer.

Vid frågor rörande denna tjänst kontakta:
Erik Johnsson, 0431-449110

Skicka in din ansökan genom att klicka på "Ansök nu".
Intersystem AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juni 2024 (42 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ängelholmsbaserade InterSystem AB utvecklar, producerar och levererar automatiserade system inom palletering och materialhantering. Företaget grundades 1989, har 70 anställda och omsätter ca 200 MSEK. Våra kunder finns framför allt inom livsmedelsindustrin där ca 60 % levereras på export utanför Sverige.
Mer info om företaget hittar du på www.intersystem.se.