Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Sommarjobb som trädgårdsarbetare till Mark & Trädgård

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Söker du sommarjobb, har eller går en utbildning inom trädgård och vill spendera sommaren med att plantera av perenn och sommarblommor i stadsmiljö? Då ska du söka tjänsten som trädgårdsarbetare på Mark & Trädgård i Helsingborg, ett av regionens starkast växande bolag inom trädgård och utemiljö!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Mark & Trädgård.

Om företaget

Mark & Trädgård Skottorp AB är en framstående aktör inom offentliga upphandlingar av entreprenaduppdrag, trädgårds- och anläggningsarbeten. Med närvaro i Ängelholm, Helsingborg, Halmstad och Varberg har vi expanderat till en pålitlig partner med fyra produktionschefer, tre administratörer och cirka 70 engagerade medarbetare. Vår specialkompetens täcker områden som grönyteskötsel, markanläggningsarbeten och vinterväghållning. Vår kundbas spänner över både offentlig och privat sektor, inklusive kommuner, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag och sjukhus.

När du arbetar hos Mark & Trädgård får du aldrig nog av den friska luften, vi jobbar ute varje dag i både solsken och regn. Vi arbetar för socialt ansvar, mångfald och god kvalitet och bryr oss om våra kunder och anställda.

Arbetsuppgifter

Som trädgårdsarbetare på Mark & Trädgård får du jobba i en grupp betående av fem andra kollegor i en entreprenad för Helsingborg Stads blomsterprogram. I rollen får du bidra med att hålla en hög kvalitét på planteringar i urnor och rabatter. Du arbetar utomhus dagligen med plantering och skötsel av perenner, vår och sommarblommor.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Genom utbildning och/eller erfarenhet kunskap om skötsel av perenner och utplanteringsväxter.
* Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
* B-körkort. Meriterande om tillgång till bil.

Du har ett stort intresse för utemiljö och växter. Du tycker om att samarbeta, att lyssna på vad andra har att säga och du tycker att resultatet blir som bäst när ni jobbar tillsammans. Som person är du den som alltid ställer upp och stöttar andra, oavsett om det ingår i dina arbetsuppgifter eller inte. För dig är det viktigt att hålla allt du lovar, göra klart ditt arbete och följa uppsatta regler. Du värdesätter
lojalitet hos både dig själv och hos andra och känner ett långsiktigt engagemang till företaget du jobbar på. Du tycker om att göra saker ordentligt och har en grundlig arbetsprocess så att inget lämnas ogjort.

Vi ser fram emot din ansökan!

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Helsingborg
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 juni 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.