Hoppa till innehåll
Intersystem AB logotyp

Servicetekniker

Publiceringsdatum
21 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Mattias Lindgren
Telefon
Din roll
Som servicetekniker på InterSystem arbetar du främst med serviceuppdrag till våra kunder i Sverige, men uppdrag utomlands förekommer också. Du kommer vara en del av vår eftermarknadsgrupp som utöver service även ansvarar för support, reservdelar och vissa optimeringsprojekt. Tjänsten bygger på stort eget ansvar och du kommer ha en modern servicebil till ditt förfogande.

Vi ser gärna att du har viss eller stor erfarenhet av industriautomation, helst både mekaniskt och elektriskt. Skulle du även ha kunskap inom PLC-programmering så är det väldigt meriterande.

Vem är du?
Trots att denna tjänst kräver viss erfarenhet så ser vi mycket till dig som person och din potential. Du ska både vara bra på att samarbeta i grupp och arbeta självständigt. Du är en positiv person med stor egen drivkraft och med krav på dig själv och din omgivning. Du måste vara flexibel och klara av snabba förändringar i ett högt tempo.

Fördelar med att jobba på InterSystem
  • Bra gemenskap
  • Stort egenansvar
  • Växande företag med hög puls
  • Organisation att växa i
  • Flextid
  • Friskvård och eget gym
  • Bonus

Lön enligt avtal och kvalifikationer.

Vid frågor rörande denna tjänst kontakta:
Mattias Lindgren, 0431 44 91 15

Skicka in din ansökan genom att klicka på "Ansök nu".
Intersystem AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 maj 2024 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ängelholmsbaserade InterSystem AB utvecklar, producerar och levererar automatiserade system inom palletering och materialhantering. Företaget grundades 1989, har ca 70 anställda och omsätter ca 200 MSEK. Våra kunder finns framför allt inom livsmedelsindustrin där ca 60 % levereras på export.

Mer info om företaget hittar du på www.intersystem.se