Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

Resande Servicetekniker

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en serviceinriktad tekniker som gillar frihet under ansvar samt att vara ute mycket i fält? Här har du möjligheten att utveckla din tekniska kompetens och få ett varierande arbete när du är ute på olika uppdrag över hela landet. Du får en gedigen utbildning i företagets maskinpark och med din expertis hjälpa kunderna med både service och nyinstallation av maskiner.

Vad erbjuder vi?
Vi på 2Complete söker dig som vill arbeta som Servicetekniker hos vår kund som är ett väletablerat och stabilt bolag som just nu växer och vill anställa fler duktiga tekniker. Vi erbjuder:

* Utbildning
* Kollektivavtal
* Tjänstebil
* Traktamente och restidsersättning
* Vara en del utav företag med kunder över hela världen


Vem söker vi?
Vi ser gärna att du har ett tekniskt intresse och har arbetat som servicetekniker. Det krävs att du är flexibel som person då du har mycket frihet under ansvar och är trygg med att träffa kunder. Du har erfarenhet inom el- eller maskinteknik eller annan relevant utbildning för tjänsten. Har du arbetat med PLC eller automation är det meriterande. För att lyckas i rollen ser vi även att du har följande:

* Erfarenhet av att arbeta som mekaniker, servicetekniker eller dylikt.
* Du har en gymnasieutbildning eller likvärdigt inom el, mekanik, eller dylikt.
* B-körkort
* Kommunikation i tal och skrift obehindrat på svenska samt goda kunskaper i engelskaVad innebär rollen?
Som servicetekniker arbetar du med:

* Installation
* Driftsättning
* Underhåll
* Kundutbildningar
* Service och reparation
* Dokumentation

Du kommer även att bistå kunder med rådgivning kring maskinsäkerhet och underhållsmetoder samt med teknisk support. Du kommer att utgå från hemorten och räkna med att resa både i Sverige och internationellt, vi ser helst att din hemort är inom Skåne/Småland.
Antalet övernattningar per år kan uppgå till 120-130 nätter, här behöver du tänka igenom att det kan fungera för dig.
Detta är en direktrekrytering vilket innebär att du blir anställd från början av bolaget. Arbetstiderna är måndag till fredag, du kommer att utgå hemifrån med tjänstebil.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

Om företaget
Mer information om företaget ges vid intervjutillfället

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 maj 2024 (5 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren