Hoppa till innehåll
Intersystem AB logotyp

Elkonstruktör

Publiceringsdatum
12 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Håkan Persson
Telefon
Din roll
Som elkonstruktör på InterSystem är du en del av vår teknikgrupp som även består av tio maskinkonstruktörer och nio automationsingenjörer. Tillsammans utformar och designar ni våra systemlösningar, utifrån vår standard och kundens önskemål. Du kommer främst arbeta i ELPROCAD vilket vi hoppas att du har viss eller god erfarenhet kring. Du har även god kunskap om generell ellära, elkomponenter för elskåp samt vanligt förekommande fältbussystem. Att du talar och skriver flytande svenska och engelska är en självklarhet.

PLC-programmering, Monitor ERP system samt kunskaper i tyska är meriterande.

Våra anläggningar kan variera från enklare pallastare med endast ett produktflöde, till mer omfattande system där våra pallastare står sammankopplade med gemensamt bansystem för produkt och pall. InterSystem levererar även mindre eller större system med enbart transportörer, numera mycket till kunder inom E-handeln.

Vem är du?
Vi ser till dig som person och din potential mer än till din erfarenhet eller utbildningsnivå. Du ska både vara bra på att samarbeta i grupp och arbeta självständigt. Du är en positiv person med stor egen drivkraft och med krav på dig själv och din omgivning. Du måste vara flexibel och klara av snabba förändringar i ett högt tempo.

Fördelar med att jobba på InterSystem
  • Bra gemenskap
  • Stort egenansvar
  • Växande företag med hög puls
  • Organisation att växa i
  • Flextid
  • Friskvård och eget gym
  • Bonus
Lön enligt avtal och kvalifikationer.

Ansökan
Skicka in din ansökan genom att klicka på "Ansök nu".

Vid frågor rörande denna tjänst kontakta:
Håkan Persson, 0431 44 91 21
Intersystem AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 juni 2024 (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ängelholmsbaserade InterSystem AB utvecklar, producerar och levererar automatiserade system inom palletering och materialhantering. Företaget grundades 1989, har 70 anställda och omsätter ca 200 MSEK. Våra kunder finns framför allt inom livsmedelsindustrin där ca 60 % levereras på export. Mer info om företaget hittar du på www.intersystem.se