Hoppa till innehåll
Fermia logotyp

Kvalitetschef

Ansök nu
Kvalitetschef till Höganäs

Om tjänsten
AB FERMIA är ett livsmedelsföretag i Höganäs som packar och blandar pulverprodukter. I dag är en stor del av vår verksamhet legoproduktion till andra svenska livsmedelsföretag. Vi växer och söker nu en kvalitetschef.

I rollen som kvalitetschef leder och driver du utvecklingen av kvalitet, produktion och miljö inom Fermia. Du ansvarar för och leder företagets kvalitetsarbete och agerar HACCP-ansvarig.

I tjänsten ingår även att:

  • Säkerställa att externa och interna krav på kvalitet i verksamheten uppfylls och upprätthålls
  • Bevaka lagkrav tillsammans med platschef i samband med förändringar i företagets verksamhet
  • Ansvara för företagets ledningssystem och aktivt arbeta med vidareutveckling av detta
  • Leda och organisera livsmedelssäkerhetsgruppens arbete
  • Sätta upp mål och policys ihop med företagsledningen
  • Vara företagets samordnare och talesman tillsammans med platschef i kvalitetsfrågor gentemot kunder, myndigheter och certifieringsbolag

Du kommer ingå i företagets ledningsgrupp.Vad har Gustaf Almgren, platschef, att säga om tjänsten och företaget?

"Fermia är ett litet bolag med trevlig och glad personal. Vi har högt i tak och roligt på jobbet. Vi växer som bolag och har en slimmad organisation, alla vet hela tiden vad som händer då vi hela tiden har en öppen dialog. Vårt mål är att fortsätta växa inom produktionen. För att klara av det kommer vi i ett första skede börja med 2-skift. Vi tittar även på andra alternativ för lokaler, då vi behöver större ytor.

Familjeföretagskänslan har vi kvar, trots att vi numera ingår i en större koncern. Vi är alla öppna och hjälps åt med uppgifter vid behov för att nå bästa resultat inom olika områden. Jag ser gärna att du som söker har ett eget driv, är ödmjuk och positiv"

Kvalifikationer

  • Utbildning inom livsmedelsteknik, livsmedelskemi och/eller miljö
  • God kännedom om processer, produktion och produkter inom livsmedel
  • Erfarenhet av kvalitets- och miljöarbete inom livsmedelsindustrin
  • Kunskap om FSSC 22000, HACCP eller motsvarande system

Personliga egenskaper
Vi värdesätter dina personliga egenskaper och vill att du har en god social kompetens då arbetet innebär många kontakter inom och utanför organisationen. Du är förbättringsorienterad med förmågan att analysera, se helheten och arbeta strukturerat.

Vi erbjuder
Här får du en spännande och utvecklande roll som kvalitetschef i ett bolag under tillväxt tillsammans med trevliga kollegor. Vi tycker att det är viktigt att vår personal mår bra, därför uppmuntrar vi till träning och övriga insatser för våra anställdas hälsa. Vi erbjuder bra förmåner och ett generöst friskvårdsbidrag.Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Dan Andersson. Du når Dan på 0708-128888.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan!Om företaget
Aktiebolaget Fermia startades 1907. Fermia har under åren tillverkat glykos (stärkelsesirap), druvsocker, konsthonung och sockerkulör. Idag är vår kärnverksamhet sportnutrition. Fermia ligger i Höganäs och är en produktionsanläggning åt Ewalco AB och ägs av Humble Group.

Fermia logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 juni 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. https://register.masterhelp.se/candidate/signup