Hoppa till innehåll
HTH Erikslund, Västerås logotyp

Vi söker kökssäljare till HTH i Västerås

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Vi behöver stärka upp vårt team i HTH Butiken Erikslund, Västerås.

Är du en driven säljare med affärssinne och sinne för detaljer?

Vi kan erbjuda dig ett ständigt utmanande jobb där varje kund är unik och kräver att du är duktig på att fånga upp en köpsignal.

Du ska kunna hålla många bollar i luften och inte vara rädd för att fråga efter affären, driva en köpprocess som kommer att vara under cirka åtta veckor för att din kund ska känna sig säker och köpa våra snygga kök.

Du ska ha erfarenhet av att sälja lite mer komplexa produkter som omfattar en del projektledning då du ska hålla ihop hantverkare och extrena leverantörer så att kunden bara har en kontakt för sitt drömkök.

Vi erbjuder dig en upplärningslön för att sen fasa ut dig till en provisionsbaserad lön som ger dig bra möjlighet till stora inkomster.

Du kommer att få en gedigen utbildning i vårt ritprogram som är CAD-baserat för att kunna visa kunden hur bra deras kök kommer att bli.

Du har erfarenhet av Officeprogrammen och kan bemöta alla olika typer av kunder, för som tidigare nämnt så är varje kund unik.

Låter det intressant så kontaktar du Joachim Lindberg på jlin@hth.se med din skriftliga ansökan som ska innehålla CV och personlig presentation.
HTH Erikslund, Västerås logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 juni 2024 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren