Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Försäljningschef Butik, Region Mellan

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Matilda Thelin
Telefon
Ansök nu
Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet i den viktiga rollen som Försäljningschef Butik för Region Mellan. Som ledare hos Ahlsell utvecklar du dina anställda genom att involvera, lyssna, visa förtroende, ge utmaningar, bekräftelse och feedback. Våra ledare är ambitiösa, ser möjligheter och fattar beslut som stödjer företagets vision och mål. Våra chefer är förebilder för hög arbetsmoral och etik.

Hos Ahlsell värdesätter vi både din prestation och dig som person. Vi vill att vi ska vara den Bästa tiden i ditt arbetsliv.

Om tjänsten

Som Försäljningschef Butik driver och utvecklar du regionens butiker som försäljningskanal. Du leder, utvecklar och samordnar butikernas verksamhet i samverkan med övrig försäljningsorganisation.

Du har personalansvaret för elva butikschefer från Arvika i väst till Strängnäs i öst. Att säkerställa att rätt kompetens finns i ditt team, säljleda och regelbundet coacha dessa medarbetare är en viktig del i ansvaret.

I dina övriga ansvarsområden ingår att:
 • Vara medlem i och aktivt delta i regionledningsgruppens arbete
 • Coacha och stötta dina medarbetare för utveckling och medarbetarengagemang
 • Övergripande ansvara för försäljning, resultat och kostnader
 • Initiera och säkerställa genomförande av försäljningsdrivande insatser
 • Ta fram och följa upp verksamhetsplan mot mål samt planera, genomföra och följa upp aktiviteter som driver affärerna framåt
 • Ansvara för systematiskt arbetsmiljöarbete i butikerna i din region
 • Tillsammans med butikscheferna bemanningsplanera och rekrytera, sätta och följa upp mål
 • Ha övergripande ansvar för Kapital- och lagervård samt butikssortiment
 • Arbeta med strategi kring ny- och ometableringar samt integration av förvärv
 • Samverka med säljledning och säljare samt specialistsäljare
Placeringsort för denna tjänst kommer vara på något av våra lokalkontor (Karlstad, Örebro, Eskilstuna eller Västerås). Du reser frekvent till samtliga butiker i din region.

Vi söker

Vi söker dig som brinner för att utveckla och motivera människor runt dig. Du har dokumenterad erfarenhet av säljledning och har arbetat i ett nära kund-leverantörsförhållande. Du har vidare erfarenhet från att ha lett andra chefer och varit verksam i en ledningsgrupp, arbetat i en regionalt spridd verksamhet med förståelse för butiksdrift.

Personliga egenskaper vi tror passar rollen och vår företagskultur:
 • Engagerande lagspelare som är trygg i sig själv och sitt ledarskap
 • Nyfiken, modig och värderingsstyrd
 • Affärsdriven och uthållig
 • Kommunikativ och duktig på att föra dialog, lyhörd
Kontakt och rekryteringsprocessen

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering vilket innebär att du som är sökande kan komma att få genomföra tester som ett steg i?rekryteringsprocessen. Intervjuer kommer att ske löpande och i den här rekryteringen samarbetar Ahlsell med Jurek Recruitment & Consulting. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Ylva Ottosson på ylva.ottosson@jurek.se alt 073-391 41 08 eller Matilda Thelin matilda.thelin@jurek.se alt 076-002 69 46.

Mer om Ahlsell

Vi har sedan starten vuxit oss stora, idag är vi marknadsledande, men behållit vår entreprenörsanda. Hos oss säljer du inte bara produkter, du erbjuder också våra kunder effektiva logistiklösningar och tjänster som skapar värde i deras processer. Här blir du en del av Sveriges största säljorganisation och våra medarbetare beskriver Ahlsell som en arbetsplats där samarbetet och teamkänslan med kollegor är stark, att arbetet innebär frihet under ansvar och att utvecklingsmöjligheterna är stora. Vi får ofta höra att vi är vänliga och tillmötesgående, det gör oss stolta. Vi tar vår position på allvar och arbetar för att bidra till att göra det enklare att bygga ett bättre och mer hållbart samhälle. Som chef har du stöd i andra ledare, HR och kollegor. Här är Medarbetarengagemang ett övergripande mål och det önskar vi att du är med och utvecklar!
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 maj 2024 (9 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.