Hoppa till innehåll
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp

Sales Support Specialist till globalt teknikföretag sökes!

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du teknikintresserad och brinner för att hjälpa människor? Är du dessutom driven och organiserad i ditt arbete? Detta är tjänsten för dig som är redo för ett spännande arbete hos en global aktör med goda utvecklingsmöjligheter. Ta chansen och sök redan idag då urval sker löpande!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med vår kund en Sales support specialist. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos vår kund. Intentionen är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vår kunds önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Som sales support specialist kommer du ta ansvar för att utarbeta och presentera reservdelsofferter till kundens säljbolag över hela världen. Du kommer att genomföra hela offertprocessen, från initial förfrågan till färdig offert för att sedan överlämna till orderavdelning efter ordermottagning.

Exempel på arbetsuppgifter som rollen innefattar är
  • Arbeta i nära samarbete med andra avdelningar för att samla in och utbyta den information som krävs för att framgångsrikt lämna offerter
  • Tillsammans med kollegorna, säkerställa att kunderna erhåller högklassig och professionell support och service.
Vi söker dig som
  • Har eftergymnasial utbildning (YH/högskola/universitet)
  • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska
  • Erfarenhet av Office 365 och Salesforce är meriterande
  • Tidigare erfarenhet av säljsupport eller sälj är också meriterande
Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos vår kund . Du är flexibel, driven och har en positiv inställning till arbetet. Du tar ansvar för ditt arbete och är kundfokuserad. Då rollen innebär mycket kontakt med både externa och interna parter besitter du en god kommunikationsförmåga.

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid

STAD: Västerås

URVAL: Sker löpande

KONTAKT: Linn Östin, linn.ostin@pn.se

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Professionals Nord Rekrytering AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
20 juli 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!