Hoppa till innehåll
PerformIQ logotyp

Innesäljare med fokus på teknik inom automation

Publiceringsdatum
25 mars 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill Du vara del i ett framgångsrikt och spännande företag som håller i gång svensk industri?

Du välkomnas in i ett framgångsrikt bolag som har en fortsatt spännande förändringsresa framför sig och som erbjuder en professionell arbetsmiljö där engagemang, ansvar och samarbete är viktigt. Ett starkt team står redo för att på bästa sätt hjälpa just Dig in i verksamheten. Vi ska se till att Du får bästa möjliga förutsättningar för att lyckas i denna roll och att Du kommer att få roligt på jobbet.

TJÄNSTEBESKRIVNING OCH ERBJUDANDE

Ditt ansvar är att kundservice, ordermottagning och försäljning till våra kunder sköts med den höga servicenivå och det goda affärsmannaskap som krävs.

Du kommer att sköta kundservice per telefon, samt via email till både befintliga och nya kunder. Tjänsten innebär dessutom teknisk support och rådgivning till kund. Rollen som rådgivare i frågor kring våra produkters användningsområden är viktig, men ett professionellt bemötande i kontakterna med våra kunder och din tekniska nyfikenhet och villighet att hjälpa är det som avgör hur väl Du kommer att lyckas i din roll. Vi har löpande internutbildning inom våra produkt- och tjänsteområden och du får ett kunnigt team som stöd.

Hos ETAB får du komma till en professionell, engagerande arbetsmiljö med mycket eget ansvar och möjlighet till personlig utveckling. Vi är ett bra sammansvetsat team där alla har stort fokus på kund samt att stämningen hos oss ska vara positiv och energigivande.

PERSONPROFIL

Vi letar efter dig med tidigare erfarenhet från branschen, i synnerhet inom området hydraulik. Du kommer att få utbildning inom de produkt- och tjänsteområden vi är verksamma i såväl som nödvändig utbildning i våra affärssystem.

Du är öppen och enkel med ett genuint intresse för affärsutveckling samt att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer genom ett värdebaserat synsätt. Du har god förmåga att uppnå resultat genom bra planering, genomdrivande och uppföljning.
Vi vet att mångfald berikar och söker dig som kan komplettera vårt team med din kompetens, erfarenhet och personlighet.

ÖVRIGT

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Plats: Västerås

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Camilla Aurell på 073-353 75 41 eller camilla.aurell@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande.

Välkommen med din ansökan!

OM ETAB

ETAB industriautomation AB har för avsikt att vara en av de ledande aktörerna i Sverige inom försäljning av industriautomation. Vi har med 50 års erfarenhet av branschen skapat oss gedigen kompetens och kännedom om hur vi på bästa sätt kan tillgodose våra kunder med skräddarsydda helhetslösningar. ETAB industriautomation AB ingår i Momentum Group-koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen.

För ytterligare information, besök gärna vår hemsida: www.etab.nu


PerformIQ logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 maj 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

PerformIQ är ett bemannings- och rekryteringsföretag som tror att de bästa jobbkandidaterna i Sverige har varit aktiva inom en idrott. Alla vi anlitar från receptionister till toppledare, har jobbat stenhårt för att nå ett sportsligt mål. Antingen på elitnivå eller på hobbybasis. Åratal av dedikation till en idrott gör något med en människa. Vi kallar det den tysta skolan.

Svett, slit och ändlösa timmar i träningshallen resulterar i kvaliteter våra uppdragsgivare tycker om. Som att komma i tid, vara motiverade varje morgon och ha en stark vilja att vinna.