Hoppa till innehåll
Hygiengruppen AB logotyp

Teknisk säljare

Ansök nu

Teknisk säljare till Västerås

Som teknisk säljare på Hygiengruppen får du en viktig roll hos en av de ledande aktörerna inom restaurang- och kökshygien. Med eget budgetansvar leder och driver du försäljningsarbetet mot uppsatta mål. Din utmaning och ambition blir att tillsammans med oss, bygga vidare på en stark och lönsam verksamhet. 

I rollen som teknisk säljare blir ditt fokus att bygga långsiktiga relationer med dina befintliga kunder inom hotell, restaurang, kontor, sjukhus, skolor, vård och omsorg. Du kommer också att göra förebyggande service på diskmaskiner samt hjälpa våra kunder med rätt produkter och kunskap, för att skapa säker hygien.

Din profil
För att lyckas i rollen som teknisk säljare krävs det att du har förmåga att planera och disponera din tid för maximal prestation. Du är tekniskt lagd och räds inte för att kavla upp ärmarna för att utföra monteringar och installationer på dina kunders diskmaskinsenheter inom distriktet Västerås, som innefattar Västerås, Enköping, Eskilstuna och Arboga (Mälardalen). Lämplig bostadsort är Västerås.

Arbetet kräver att du har en hög social kompetens med ett grundintresse för teknik, service och försäljning. Har du tidigare arbetat som servicetekniker, kock eller annan relevant utbildning inom restaurang/kök, är det meriterande.

Vi söker dig som:

  • Är tekniskt lagd med ett grundintresse för tekniska frågor
  • Har intresse av försäljning och service
  • Har några års yrkeslivserfarenhet, gärna från en teknisk roll eller från restaurangbranschen
  • Är driven och resultatinriktad
  • Har en god planerings- och organisationsförmåga

Vi erbjuder

  • Ett spännande företag med innovativa produktlösningar
  • Ett bolag med sunda värderingar
  • Stora möjligheter till personlig- och yrkesmässig karriär

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Daniel Bjerndal. Du når Daniel på 0720-92 09 63.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om företaget
Hygiengruppen är ett svenskt kompetens- och serviceföretag inom hygiensektorn. Företaget etablerades 2006 med medarbetare med lång erfarenhet av hygienarbete, med bred kompetens och stort engagemang. Vi på Hygiengruppen AB leder, driver och utvecklar helhetsåtaganden kring hela hygienprocessen i syfte att skapa ”Säker Hygien“ inom hotell, restaurang, kontor, sjukhus, skolor vård och omsorg.

Hygiengruppen erbjuder en komplett plattform med kunskap, produkter och tjänster som behövs för att säkerställa att ren disk och "Säker Hygien" uppnås. Vi ger god service och trygghet för att säkra hygien i lokaler och utrymmen och för människorna som både arbetar och vistas där. Vårt mål är att ett nära samarbete och partnerskap med oss ska leda till att våra kunder känner sig trygga, får enklare vardag och ett hållbart förhållningssätt till ekonomi och miljö.

Ägare är Consivo Group: Consivo är en bolagsgrupp specialiserad på försäljning, marknadsföring och distribution av dagligvaruprodukter i Norden. Vi tillhandhåller kommersiella tjänster till varumärkesägare och producenter. Tjänsterna omfattar bland annat införsäljning, säljbearbetning och produktexponering i butiker och andra kanaler där dagligvaror säljs. Produktportföljen består av varor som säljs under egna och andras varumärken, vilka vi marknadsför och distribuerar till restaurangmarknaden och dagligvaruhandeln.

Verksamheten bedrivs i två affärsområden, Sales & Marketing och Trade & Distribution.”

Hygiengruppen AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juni 2024 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup