Hoppa till innehåll
GJS Verktygs AB logotyp

Teknisk utesäljare skärande bearbetning - gjs verktyg

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Teknisk utesäljare Skärande och Hållande Verktyg.

På GJS Verktyg går vi inte bara in och löser problem, vi skapar möjligheter och ökar effektiviteten genom att förstå och anpassa oss till varje bearbetnings unika behov och utmaningar. Vi skapar inte bara lösningar i vardagen utan också möjligheter för morgondagens produktion.

GJS jobbar med välkända och högkvalitativa verktyg inom Skärande och Hållande verktyg samt Uppspänningsteknik. Vi präglas av en stark tilltro på marknaden. Med en nära och familjär stämning, korta och snabba beslutsvägar ser vi till att trivas och ha kul på jobbet.

Företaget har haft en god utveckling och står nu inför en kommande satsning. Under våren har vi anställt och förstärkt med Teknisk Säljare, Applikationsingenjör och Teknisk Key Account Manager med ingenjörskunskap samt öppnat ett Regionkontor i Värnamo.

Arbetsuppgifter

Som teknisk säljare ansvar du för hela försäljningskedjan i form av: prospektering, uppsökande av nya kunder samt bearbetning av GJS:s befintliga kunder med fokus på långsiktiga relationer och försäljningscykler. I rollen ansvarar du för hela GJS:s produktportfölj som består Skärande och Hållande verktyg samt Uppspänningsteknik. Inledningsvis blir fokuset att vårda och utveckla befintliga kunder.

Med ditt driv, nyfikenhet och tekniska intresse vägleder du kunder, hittar lösningar på verktyg, metoder och processer som genererar utmaningar i kundens produktion. Utifrån situation har du den tekniska kompetensen att genomföra verktygsval och testkörning av verktyg. I denna roll bearbetar du delar av Småland, Skåne och Blekinge och utgår från vårt Regionkontor i Värnamo.

Du har flertalet interna kontakter på GJS såsom dina kollegor inom försäljning, marknad och applikationsingenjörer. Här erbjuds du en självständig säljroll i ett expansivt företag som investerar för tillväxt. Du är ensam säljare inom området, delar kontor med din säljkollega i Värnamo och ingår i ett team på sju personer som samlas på vårt huvudkontor i Nykvarn eller i digitala forum. I rollen erbjuds du stor frihet under ansvar och planerar på egen hand samtliga kundbesök och resor.

I början av din anställning kommer du får en gedigen introduktion och utbildning inom GJS:s produktportfölj.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Erfarenhet av teknisk B2B försäljning mot bearbetande industri, i roller så som utesäljare, innesäljare eller teknisk support
  • Gedigen erfarenhet från tillverkningsindustrin inom produktion
  • Jobbat som produktionstekniker med beredningar och effektiviseringar
  • B-körkort
  • Talar svenska och engelska obehindrat
Vi tror att du som söker är en person som får energi av att föra dialoger med nya människor och hitta rätt tekniska lösningar. Du är social och tar gärna första steget i ett samtal. Du strukturerar själv ditt angreppssätt och driver dina processer vidare. Du är duktig på att skapa förtroende hos dina kunder och kan ta egna initiativ till att utöka ditt nätverk av potentiella och befintliga kunder. Slutligen tror vi att du har ett stort intresse för affärer och har förmågan att förstå affärsmässiga principer med fokus på god lönsamhet och tillväxt.

Plats: Värnamo

Lön: Fast lön enligt överenskommelse

Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar GJS Verktygs AB med FSK People.

Ansvarig rekryterare är P-A Karlsson 0370-302504.

För ansökan till tjänsten gå in på www.fskpeople.se
GJS Verktygs AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 1998 har vi på GJS Verktyg levererat högkvalitativa verktyg för bearbetning. Vi är en av Sveriges största återförsäljare av skärande och hållande verktyg. Vi har ett nära samarbete med ett antal noga utvalda leverantörer som alla tillverkar och utvecklar ledande tekniska produkter inom sina respektive produktområden.

Med lokala säljare och kunder över hela landet finns vi alltid nära till hands. Vi hjälper gärna till med att hitta rätt verktyg, lösa produktionstekniska problem, projektsamarbeten vid framtagning av nya processer, verktygsreparationer, omslipning samt utbildning och service. Vi kan med stolthet säga att vi är mycket mer än bara en verktygsleverantör.