Hoppa till innehåll
Östrand & Hansen AB logotyp

Teknisk säljare automation - östrand & hansen ab

Publiceringsdatum
26 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
KLURIG, NYFIKEN, RELATIONSBYGGARE!

Har du en blick för smarta lösningar som gör våra kunder bättre?

Bygger du långsiktiga kundrelationer?

Vi på Östrand & Hansen AB, som är en del av den växande industrikoncernen Prototypen AB, söker just nu en teknisk säljare med passion för automation. Vi ser en ljus framtid framför oss med en spännande tillväxt. Därför letar vi efter en driven och engagerad person som vill utveckla våra kundrelationer.

I rollen som teknisk säljare hos oss kommer du ihop med teamet att ta fram koncept för automationsutrustningar inom industriell verksamhet, såsom specialmaskiner, robotceller och monteringsutrustningar. Du kommer att skapa kalkyler, offerter och aktivt arbeta med försäljning. Ditt arbete sträcker sig från idé och koncept till provkörning med kund - inget projekt är det andra likt. Du tar personligt ansvar för dina projekt och samarbetar tätt med övriga medarbetare inom gruppens bolag.

Vem är du?

Vi söker dig som har relevant teknisk utbildning på högskolenivå eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Du har flera års erfarenhet av sälj och/eller konstruktion inom automationsprojekt och specialmaskiner, och du besitter kunskaper inom 3D-konstruktion och projektledning. Affärsmässighet och förmågan att hantera kundrelationer på ett professionellt sätt är viktiga egenskaper, och du är van att använda moderna affärssystem och Office-paketet. Ett stort tekniskt intresse och att trivas med samarbete i team är avgörande, liksom förmågan att leda och förflytta projekt framåt.

Det är meriterande om du har erfarenhet av avancerad teknisk försäljning och grundläggande kunskaper inom styr- och reglerteknik. Erfarenhet av att arbeta med maskinsäkerhet och CE-märkning samt arbete med Solid Works är också ett plus.

Vi erbjuder...

en dynamisk arbetsmiljö i Bankeryd med många nya och spännande utmaningar. Hos oss får du möjlighet att representera samtliga bolag inom Prototypen AB och chansen att arbeta med innovativa projekt. Du kommer att bli en del av ett välkomnande team som värdesätter gruppsamverkan och gemensamma framgångar. Vi satsar på din personliga utveckling och vill att du växer tillsammans med oss.

Är du redo att ta nästa steg i din karriär och bli en del av vårt fantastiska team? Skicka in din ansökan idag och bli en del av Östrand & Hansen AB:s spännande framtid!

Välkommen med din ansökan!

I denna rekryteringen samarbetar Östrand & Hansen med FSK People. Ansvarig rekryterare är JOHAN SANDAHL 0370-302501. Ansök på www.fskpeople.se. Urvalsarbetet inleds i augusti.
Östrand & Hansen AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Från idé till färdig funktion

På Östrand & Hansen konstruerar och tillverkar vi pressverktyg för plåtbearbetning, lösningar för industriautomation samt specialmaskiner. Vi är en partner som ger idéer, råd och fungerar som bollplank när det gäller att effektivisera er produktion.