Hoppa till innehåll
Kinnarps AB logotyp

Säljare

Publiceringsdatum
31 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Mia Boozer
Telefon
Ansök nu
Om Rollen

Som säljare hos oss blir du en viktig kugge i vår verksamhet och framtida tillväxtresa. Att bygga och underhålla starka kundrelationer samtidigt som du aktivt söker nya affärsmöjligheter är en naturlig del av ditt uppdrag. Du arbetar självständigt med att bearbeta nya kunder och identifierar spännande projekt. Du ansvarar för att försäljningsmålen nås genom att utveckla och presentera affärsförslag samt driva affärer från start till avslut och uppföljning.

Tjänsten är placerad i vårt moderna kontor/showroom i Jönköping.

Din Profil

Du är en nyfiken och engagerad säljare som drivs av goda resultat och nöjda kunder. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av värdeförsäljning inom B2B och trivs i en roll med aktiv kundbearbetning. Du har en passion för försäljning och trivs med högt tempo, många kontaktytor och tydliga målbilder. Din kommunikation är inspirerande och förtroendeingivande och du har förmågan att få kunder att se potentialen och värdet i det du erbjuder. Svenska, engelska, IT-vana och B-körkort är ett krav.

Det viktigaste för oss är din personlighet och inställning. Till rollen som säljare söker vi någon som vill vara med på vår resa framåt.

Vi Erbjuder

Du får jobba i en rolig bransch där det finns möjlighet att vara med och göra skillnad som både syns och känns. Med stort fokus på hållbarhet och ergonomi värnar vi om både de människor vi anställer och miljön omkring oss.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag och blir en del av vårt dynamiska team! I denna rekrytering samarbetar Kinnarps med Stella Rekrytering. Information om tjänsten lämnas av Mia Boozer, 036 291 2450.

Välkommen med din ansökan!

Om Kinnarps AB

Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson och är än i dag ett helägt familjeföretag. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar och driver försäljning i ca 40 länder. Kinnarps erbjuder inredningslösningar för kontor, skola och vård/omsorg. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar.
Vi älskar känslan av ett väl utfört jobb. Stoltheten över vad som åstadkommits. Stunden då du är nöjd och uppfylld; en hjälte för ett kort ögonblick. Den känslan strävar vi efter varje dag. Läs mer på www.kinnarps.se
Kinnarps AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.