Hoppa till innehåll
Rekryteringsmäklaren i Norden AB logotyp

Teknisk Säljare Industri Automation

Publiceringsdatum
20 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Som Teknisk Säljare på Mitsubishi Electric inom Division Factory Automation ansvarar du för att driva och utveckla försäljningen mot Maskinbyggare (OEM), System Integratörer och Tillverkande Industri. Du säljer styrsystem, frekvensomriktare, servostyrning, robotar, CNC, HMI och SCADA både mot befintliga och nya kunder. Vi är öppna för både seniora och juniora sökanden.

Dina arbetsuppgifter:
 • Skapa förutsättningar och verka för utvecklingen av våra affärer hos våra kunder inom industriautomation. Du ansvarar för distriktet i Småland. Kontorsplats finns i Jönköping.
 • Besöka tekniker, konstruktörer, projektledare och inköpare där du diskuterar tekniska lösningar och affärsmöjligheter.
 • I rollen ingår ett budget- och resultatansvar. Du ansvarar för hela säljprocessen, deltar i kundträffar/seminarier och mässor.
 • Med hjälp av Mitsubishis supportingenjörer och tekniska produktspecialister ser du till att driva affärer till avslut och nå säljmålen.
 • Du rapporterar till Försäljningschefen.
Din bakgrund/personlighet:
 • Har arbetat med försäljning inom industrin med ett högt teknikinnehåll och haft kontakt med tekniker och konstruktörer. Du kan även vara en användare av automationsprodukter eller också är du nyutbildad inom automation och vill ta steget och bli säljare. Vi kommer att stötta dig längs vägen.
 • Du brinner för teknik och du har ett stort intresse för att göra affärer. Ditt driv och hunger för att nå målet gör dig till en vinnare.
 • I både interna och externa kontakter är du kommunikativ, pedagogisk, strukturerad, resultatinriktad och därmed skapar du goda förutsättningar för att driva affärerna på en professionell nivå.
 • Du behärskar det engelska språket och du har en god datavana. Vi arbetar i SAP och i CRM system C4C.
Vi erbjuder:
 • Mitsubishi Electric är ett marknadsledande företag inom egentillverkade automationsprodukter där du får representera ett varumärke som kännetecknas av innovation, hög kvalité och spetskompetens inom sitt område. På Mitsubishi Electric är "laget starkare än jaget" och därför arbetar vi mot gemensam gruppbonus. Vi hoppas att du vill vara med och utveckla företaget och ta marknadsandelar tillsammans med oss.
 • Vi erbjuder marknadsmässiga lönevillkor. Tjänstebil ingår i tjänsten.
I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94. Din ansökan och CV mailar du till marie@rekryteringsmaklaren.se alt ansök via knappen nedan.

Välkommen att söka! Urval sker löpande.

Om företaget:
Mitsubishi Electric Scandinavia är ett helägt dotterbolag till Mitsubishi Corporation i Tokyo, Japan. Vår organisation har idag 11 filialer i Europa.

Namnet Mitsubishi kännetecknas av modern design, innovativa produkter med hög kvalitet, såväl inom anläggningsautomation som inom klimatprodukter. Programmerbara styrenheter (PLC), CNC-styrenheter, drivenhetslösningar, industrirobotar och maskinsystem för elektronisk bearbetning från Mitsubishi Electric anses allmänt vara ledande inom sina respektive områden och har skapat framgångsrika affärer över hela Europa i mer än 40 år.

Mitsubishi Electric är idag marknadsledande i många delar av världen och är nu i en stark tillväxtfas i Sverige och övriga Norden.

Sökord: säljare, försäljningsingenjör, Account Manager, Area Sales Manager, Sales Engineer, Technical Salesman, distriktsäljare, regionchef, automationsingenjör, applikationsingenjör, konsult, projektledare, industri, automation, industriautomation, systemintegratör, styrsystem, frekvensomriktare, servostyrning, drivsystem, robotar, CNC, HMI, SCADA, mjukstartare, startapparater, operatörspanel, PLC
Rekryteringsmäklaren i Norden AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren