Hoppa till innehåll
Kinnarps AB logotyp

Säljledare

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Mia Boozer
Telefon
Ansök nu
Om Rollen

I rollen som Säljledare ansvarar du för att leda och utveckla ett dynamiskt säljteam, samtidigt som du har eget säljansvar. Du kommer att spela en nyckelroll i och driva vår försäljning framåt och skapa nöjda och lojala kunder på vägen. Ditt ansvar inkluderar att skapa, implementerar och analysera strategier för att öka vår lönsamhet och marknadsandelar.

Att bygga och underhålla starka kundrelationer samtidigt som du aktivt söker nya affärsmöjligheter är en naturlig del av ditt uppdrag. Du leder och coachar ditt team för att uppnå uppsatta mål, med ansvar för både personal och budget.

Tjänsten är placerad i vårt moderna kontor/showroom i Jönköping.

Din Profil

Vi söker dig som har erfarenhet av värdeförsäljning inom B2B och ledarskap. Du är en driven och målmedveten person med förmåga att inspirera och motivera ditt team mot högt ställda mål. Med en stark kommersiell ådra kan du hantera egna försäljningsaktiviteter och har en naturlig talang för att bygga och underhålla kundrelationer.

Din kommunikation är tydlig, och med stort engagemang kan du sälja in Kinnarps värdeerbjudande på ett förtroendeingivande sätt. Du har en akademisk utbildning, gärna med inriktning mot ekonomi, är affärsmässig och har god ekonomisk förståelse. Du kommunicerar obehindrat på både svenska och engelska.

Vi Erbjuder

Hos oss blir du en del av ett familjeägt bolag med ett starkt och välkänt varumärke. Du får jobba i en rolig bransch där det finns möjlighet att vara med och göra skillnad som både syns och känns. Med stort fokus på hållbarhet och ergonomi värnar vi om både de människor vi anställer och miljön omkring oss.

Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag och blir en del av vårt dynamiska team! I denna rekrytering samarbetar Kinnarps med Stella Rekrytering. Information om tjänsten lämnas av Mia Boozer, 036 291 2450.

Välkommen med din ansökan!

Om Kinnarps AB

Kinnarps grundades 1942 av Jarl och Evy Andersson och är än i dag ett helägt familjeföretag. Kinnarps är en av Europas största leverantörer av arbetsplatsinredningar och driver försäljning i ca 40 länder. Kinnarps erbjuder inredningslösningar för kontor, skola och vård/omsorg. Hög kvalitet och låg miljöpåverkan kännetecknar hela värdekedjan, från råmaterial till färdiga arbetsplatslösningar.
Vi älskar känslan av ett väl utfört jobb. Stoltheten över vad som åstadkommits. Stunden då du är nöjd och uppfylld; en hjälte för ett kort ögonblick. Den känslan strävar vi efter varje dag. Läs mer på www.kinnarps.se
Kinnarps AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juni 2024 (14 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är alla olika, inte minst vi som jobbar på Stella Rekrytering & Ledarskap AB. Vår samlade erfarenhet och kompetens är vår styrka. Vår ambition är att göra det lätt för dig att hitta rätt. Rätt kandidat - Rätt kompetens - Rätt utmaning Vi erbjuder tjänster inom Rekrytering, Interimslösningar och Ledarutveckling. Med ett starkt utbud, bred erfarenhet och ett stort nätverk vill vi vara en genuin och långsiktig samarbetspartner. Stella Rekrytering & Ledarskap AB ingår i koncernen Huset Invest som är en del av Simonssongruppen - ett familjeägt investmentbolag med sunda värderingar och utpräglat entreprenörskap. Tillsammans skapar vi framgång och strävar efter ständig förbättring.