Hoppa till innehåll
Elmia AB logotyp

Säljare elmia wood - elmia ab

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Brinner du för försäljning och affärsutveckling?

Nu har du chansen att få arbeta med Elmia Wood, den världsledande affärsarenan för den globala skogsbranschen.

Vi söker nu säljare till Elmia Wood, mässan som vänder sig till skogsägare, entreprenörer, skogstjänstemän och alla andra med intressen i skogen. Elmia Wood är mässan som ger möjlighet att ta del av de senaste produktnyheterna, nya innovationer, ny kunskap och nya affärer. Nu har du chansen att vara en del av detta, varje dag!

Som säljare hos oss är din uppgift att skapa den ultimata upplevelsen för både utställare och besökare. Du ansvarar för att sälja in Elmia som mötesplats, till både befintliga och nya kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen från första kontakt, till leverans och uppföljning. Elmia Wood är som Elmias andra mässor, fast lite annorlunda. Istället för att sälja en monteryta i en mässhall, säljer du här en yta som kan sträcka sig från ett träd till en sten. Huvuddelen är dock precis densamma som i som våra övriga mässor: du säljer Elmia som mötesplats och möjliggörare för affärer.

Vem är du?

Vi söker dig som har förmågan att bygga långsiktiga relationer både med kunder och kollegor. Du är en naturlig relationsbyggare som snabbt kan skapa förtroende hos dem du möter. Din erfarenhet inom B2B-försäljning och din bakgrund inom skogsindustrin är viktig för oss. Jägmästare eller maskinsäljare spelar mindre roll, men din erfarenhet av skogsindustrin är avgörande. Viktigast av allt är att du har en affärsinriktad inställning och ser möjligheter i alla situationer.

Du som söker behöver ha utmärkta kommunikationsfärdigheter, för att tydligt kunna förmedla de affärsmöjligheter Elmia erbjuder. Du trivs med att möta nya människor och att ta ansvar för att driva affärer från första kontakt till avslut. Som person är du positiv och handlingskraftig och är van vid att arbeta mot tydliga mål och i CRM-system. För att lyckas i rollen behöver du ha goda kunskaper i både engelska och svenska, både i tal och skrift. Du rapporterar till mässansvarig och affärsområdeschef.

Varmt välkommen till Elmia, världens grönaste mötesplats för innovationer, affärsutveckling och upplevelser!

I den här rekryteringen samarbetar Elmia AB med FSK Group AB. Ansvarig rekryterare är Alexandra Pettersson, 070-5655673. Vi hanterar ansökningar löpande, skicka in din ansökan redan idag!
Elmia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 augusti 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Elmia AB är ett av Nordens ledande mässföretag och arrangerar årligen olika mässor inom en rad affärsområden, inklusive konferenser, kongresser och event. Som mötesplats har Elmia en offensiv position - mitt bland människor och företag som antingen har eller söker nya idéer, produkter och tjänster. Vi nöjer oss inte med att bara vara uppdaterade med allt som händer i din bransch. Vi vill inspirera, sporra och driva på utvecklingen. Räkna med Elmia som en aktiv partner i din värld.