Hoppa till innehåll
RPF Hydraulic AB logotyp

Teknisk Innesäljare med Fokus på Offertarbete och Kundkontakt

Publiceringsdatum
05 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansvarsområden:
Ansvara för att ta fram tekniska offerter och lösningar som möter kundernas behov och krav.Bygga och upprätthålla långsiktiga relationer med befintliga och potentiella kunder genom proaktiv kommunikation.Förstå kundens tekniska krav och översätta dem till konkreta produkter och tjänster.Samarbeta inom organisationen för att säkerställa att offertarbetet är effektivt och noggrant.

Kvalifikationer:
Erfarenhet av teknisk försäljning och/eller offertarbete.Stark teknisk förståelse och förmåga att kommunicera tekniska lösningar på ett enkelt och begripligt sätt.Utmärkta kommunikationsförmågor både skriftligt och muntligt.Förmåga att arbeta självständigt och ta initiativ samtidigt som man kan samarbeta väl i team.Hög grad av noggrannhet och uppmärksamhet på detaljer.

Utbildning och erfarenhet:
Relevant utbildning inom teknik, försäljning eller liknande område.Erfarenhet av liknande arbete inom teknisk försäljning och/eller offertarbete är meriterande.

Anställningsform:
Heltid

Vi ser fram emot att få möjlighet att välkomna en driven och engagerad teknisk innesäljare till vårt team.
RPF Hydraulic AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
Idag (0 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår affärsidé är att erbjuda slutanvändare och verkstäder som riktar sig till slutanvändare, bästa möjliga lösning för att hålla hydrauliska pumpar och hydrauliska motorer i drift.

RPF Hydraulic AB grundades 1992 som en märkesoberoende service verkstad vilket gör att vi har samlat på oss en bred erfarenhet av de flesta på marknaden förekommande fabrikat. Under åren har ett stort fokus lagts på vår provbänk för att få den anpassad och dimensionerad för de krav som ställts. Detta gör att vi i dagsläget har möjlighet att testa pumpar upp till 350kW. Som en del i vår strategi att erbuda bästa möjliga service till våra kunder har vi förstärkt sammarbetet med de stora tillverkarna och Certifierat oss enligt deras Repair Center program

Den 1:a mars 2011 förvärvades RPF Hydraulic av Edman & Sjöberg gruppen vilka har varit en stor kund under många år. I och med detta förvärv ingår RPF Hydraulic numera i Ahlmarkskoncernen