Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Sales adviser / Innesäljare till vår kund

Publiceringsdatum
18 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en driven och engagerad person med ett tekniskt intresse? Är du nyfiken och vill ta ett nästa steg i karriären inom försäljning i ett växande företag? I rollen som Sales adviser får du chansen att göra just det i en värdefull roll tillsammans med ett härligt team. Välkommen med din ansökan redan idag!

Om tjänsten

Det här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att företaget har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och företaget en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företaget

Mer information ges under intervjun.

Arbetsuppgifter

I rollen som Sales adviser/Innesäljare kommer du att arbeta B2B gentemot kunder i Europa i ett tätt samarbete med försäljningschefen, som kommer att vara den du rapporterar till. Du kommer att på ett professionellt sätt säkerställa en lyckad affär genom att hantera ärenden via telefon, mail och personliga besök. Du arbetar med prisförfrågningar, hanterar offerter och ordrar till kund och registrerar köpet i företagets affärssystem. Därtill arbetar du även som en supportfunktion till kunder där du är behjälplig vid tekniska frågor. Vidare kommer du att delta i säljaktiviteter där du utvecklar affärer och samarbeten med både nya och befintliga kunder.

* Nykundsbearbetning och bygga relationer med befintliga kunder
* Hantera ordrar, prisförfrågningar och offerter
* Supportera kunder vid tekniska frågor
* Medverka i kundbesök, mässor och kundevent

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Erfarenhet av försäljning och/eller kundservice
* Goda kunskaper av affärssystem och goda kunskaper i Office-paket
* Meriterande om du har erfarenhet i SAP
* Meriterande med tekniskt intresse och förståelse
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift. Meriterande med att kunna flera språk
* B-körkort

För att trivas i rollen ser vi att du har ett brinnande intresse för försäljning samt en teknisk förståelse och intresse. Du är affärsinriktad med stort kundfokus och drivs av att skapa och bibehålla starka relationer med kunder och kollegor. Du besitter mycket god kommunikativ förmåga och tycker att problemlösning är roligt. Som person är du nyfiken och du motiveras av att sätta igång och driva projekt framåt. Du är den som ser till att saker blir gjorda och är inte rädd för att ta egna initiativ för att nå dit du vill. Du trivs lika bra med att arbeta självständigt som i team. Vidare ser vi att du är en person som är du öppen inför förändringar och ser möjligheter snarare än problem. Du anpassar dig fort till nya situationer och tycker det är roligt med nya utmaningar. I den här rollen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information

Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Haninge, strax söder om Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 juni 2024 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.