Hoppa till innehåll

Uddevalla Energi söker en chef för teknisk support med positiv energi

Publiceringsdatum
08 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Hos oss på Uddevalla Energi är det viktigt med en arbetsmiljö med mycket glädje och engagemang som ger oss energi att prestera vårt bästa. Varje medarbetares delaktighet är en värdefull framgångsfaktor. Genom att utvecklas som medarbetare utvecklar vi också vår verksamhet. Vi arbetar aktivt för en hållbar stad och vi söker ständigt nya vägar att förenkla livet för våra kunder. Din energi är framtiden.

Nu söker vi en chef till avdelningen Teknisk support. Avdelningen består av specialister och utgör ett stöd till affärsområde värme inom områdena miljö, projektledning, kvalitet, inköp och upphandling, statistik och dokumentation.

Dina främsta arbetsuppgifter

  • Du ingår i ledningsgruppen för affärsområde värme vars affär innebär produktion, distribution och försäljning av elkraft, värme, och pellets.
  • Du ansvarar för affärsområdets miljö- och kvalitetsledningssystem, ISO 14001 och ISO 9001. Du utgör ett stöd till miljöingenjören i myndighetskontakter, lagefterlevnad m.m. och är väl insatt i dennes ansvar och arbetsuppgifter.
  • Du tillser att avdelningens projekt drivs framåt och utvecklar arbetssättet inom projekt, projektledning och projektstyrning. Du har en förståelse för avdelningens processtekniska frågor och tillräcklig kunskap för att utgöra ett stöd i arbetet.
  • Med din erfarenhet inom inköp och upphandling utvecklar du affärsområdets beställarfunktion, följer upp avtal samt utgör ett stöd åt Uddevalla Energis inköps och upphandlingsansvarig i syfte att säkerställa affärsområdets efterlevnad av regler och riktlinjer.

Som person är du affärsinriktad, ansvarstagande och kommunikativ. Du har god förmåga att bygga starka team där medarbetarna känner sig delaktiga och motiverade och du skapar en laganda som bidrar till att dina medarbetare utvecklas och växer. Du är prestigelös och gillar att jobba tillsammans med andra för gemensamma framgångar samtidigt som du är kravställande och vill uppnå resultat. Du är analytisk och strukturerad, van att prioritera och fatta beslut. Ditt eget driv är viktigt och du förstår din roll som chef och kulturbärare i organisationen.

Du trivs i en värderingsstyrd verksamhet där professionell, engagerad, resurssmart och inkluderande är ledord i vardagen. För dig är det en självklarhet att komma till jobbet med engagemang och framåtanda.

Hos oss erbjuds du ett brett ansvar i ett engagerat energibolag som drivs av viljan att vara i framkant. Vi erbjuder dig en spännande framtid i ett bolag som satsar på miljön och sätter kunderna i främsta rummet. En arbetsplats och ett företag som är mycket omtyckt av både medarbetare och kunder vilket syns inte minst i våra regelbundna kund- och medarbetarundersökningar. Hos oss tar vi vara på varje medarbetares energi.

Kvalifikationer

  • Adekvat högskoleutbildning
  • Minst fem års erfarenhet som chef
  • Stor kunskap och lång erfarenhet av arbete med ISO 14001 och 9001
  • Dokumenterad erfarenhet inom inköp och upphandling

Meriterande är tidigare strategiskt arbete inom kraftvärme, erfarenhet av ISO 55000, kvalificerad projektledning och projektstyrning. Meriterande är även tidigare arbete inom energi eller processindustri.

Information om företaget hittar du på vår hemsida www.uddevallaenergi.se Har du några frågor är du välkommen att kontakta Magnus Janzon, Affärsområdeschef värme 0522-58 09 51. Facklig representant Vision, Cecilia Selander 0522-58 07 32.

Tillträdesdag enligt överenskommelse.

Ansökan Välkommen att skicka in din ansökan senast 2024-08-04. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Vid frågor om ansökningsprocessen kontakta SaraMarie Lundberg, HR-specialist, 0522-58 07 28.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (8 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se