Hoppa till innehåll
Ansök nu

Sektionschef VVS till Göteborg

Nu kan du vara med och göra skillnad på ett av Sveriges ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med fokus på byggnader och deras närmiljö.  

För rollen som sektionschef söker vi nu en erfaren VVS-ingenjör med hög förmåga att leda och inspirera både medarbetare och kunder. Att bli en del av Göteborgskontoret, ett starkt framåtriktat multidisciplinärt team på drygt 100 personer som tillsammans utvecklar verksamheten och formar framtiden på den lokala marknaden i Väst.

Arbetsuppgifter
En av dina viktigaste uppgifter i rollen som sektionschef är att bygga vidare och utveckla vårt team, vår verksamhet och vår position inom VVS på marknaden i Göteborg. Du har både ha ett strategiskt och operativt ansvar där du planerar och organiserar gruppens arbete och insatser. 

Parallellt med din chefsroll jobbar du själv aktivt i uppdrag, troligtvis som specialist eller uppdragsledare. Som sektionschef ingår du i affärsområdets ledningsgrupp och har ett nära samarbete med övriga chefer. Inom affärsområde VVS-design är vi cirka 70 medarbetare. Vi jobbar med många spännande uppdrag, från små unika spetsuppdrag till stora utmanande samverkansuppdrag. Vi har en stabil bas av nöjda och återkommande kunder. I teamet är vi idag 4 personer med målet att vara fler innan året är slut. 

I rollen som sektionschef ansvarar du för att:

  • Leda, coacha och utveckla teamet
  • Bygga och upprätthålla långsiktiga kundrelationer, samt vara delaktig i att driva marknadsutveckling, sälj- och anbudsarbete
  • Ansvara för att sektionen når uppsatta mål och driva lönsam tillväxt

Vad har Per Löfström, Affärsområdeschef VVS, att säga om tjänsten och företaget?

"Jag valde PE för att jag tilltalades av våra grundares vision om att utveckla ett multidisciplinärt konsultbolag med målet att bli en ledande aktör i branschen. Tillsammans med övriga medarbetare i Göteborg och Västra Sverige skapar vi lokala team med experter som är kundens rådgivare från idé till färdigt resultat. Detta ger oss förutsättningar att växa och bidra till en hållbar samhällsutveckling. PE är ett bolag med medarbetarna i fokus. 

Vi värdesätter våra medarbetares olikheter och har målet att utveckla alla medarbetare till sin fulla potential. Varje medarbetares utveckling är avgörande för oss, både på ett personligt och professionellt plan. Genom en stark kultur, ett tillitsfullt ledarskap, en hög grad av självledarskap och en kreativ arbetsmiljö attraherar och utvecklar vi varandra."

Lär känner fler medarbetare hos osskarriar.pe.se 

Din profil
För att passa i rollen som sektionschef ser vi att du är engagerad, nyfiken och affärsorienterad. Du är analytisk och har en strategisk höjd. Men lika viktigt är din operativa förmåga och att du motiveras av att driva förändring och får saker att hända. Som ledare är du coachande och pragmatisk och har förmågan att utveckla medarbetare och skapa en trivsam miljö. Du har fokus på lönsam tillväxt och drivs av att tillsammans med andra skapa kundnytta och vägar framåt.

  • Civilingenjörsutbildning med relevant inriktning är meriterande
  • Flera års erfarenhet av branschen och arbete som VVS-konsult
  • Arbetat med marknadsutveckling, sälj- och anbudsarbete
  • Erfarenhet av att leda och coacha andra.
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift

Engagemang, entreprenörskap och ansvar är tre viktiga värderingar för oss. Det präglar vår verksamhet, vårt agerande och det behöver även tilltala dig. Läs mer om PE, vad vi tror på, samt våra ambitioner framåt. pe.se/wp-content/uploads/2024/01/pe_teamboken.pdf

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsulterna Maria Ahlén, 0708-490288 och Sara Persson,0720-712688 på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Om företaget
PE Teknik & Arkitektur är ett av Sveriges främsta konsultföretag med fokus på byggnader och deras närmiljö. Oavsett om det är en helhetslösning eller enskild tjänst som behövs, har vi alla kompetenser hos oss. Vi är cirka 750 medarbetare på ett 20-tal orter runt om i Sverige. Vår vision har varit tydlig sedan starten 2006: att förnya samhället genom innovativa och hållbara lösningar.

Läs mer om oss på www.pe.se 

PE Teknik & Arkitektur AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Intenso Teknikrekrytering är specialister på rekrytering och search av ledare och specialister inom engineering, tech och IT. Vi hjälper tekniska specialister ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp.
https://register.masterhelp.se/candidate/signup