Hoppa till innehåll
AB Effektiv logotyp

Entreprenadchef till Modexa

Publiceringsdatum
27 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vi söker en driven ledare med passion för hållbarhet och innovation som vill vara med på vår spännande tillväxtresa. Som entreprenadchef på Modexa får du ansvar för Entreprenad/montage för bolagets största affärsområde Förvaltning, som den ser ut idag och för utvecklingen av avdelningen till en affärsenhet som hanterar genomförandet av allt inom ”varsamt inre underhåll”. Det vill säga en helhetspartner som hanterar och löser det inre underhållet åt våra kunder. Såväl för privata bostadsbolag, våra avtal med enskilda Kommunala bostadsbolag samt den löpande HBV-affären.

Modexa är i en stark utvecklingsfas och skall där även utveckla samarbetsformerna för detta ansvarsområde, höja kapacitet och kvalitet.

Vill du använda din expertis för att göra verklig skillnad? Läs vidare och ansök idag!


Din framtida arbetsgivare
Modexa är partner i hållbar renovering. Vår vision är att skapa ett bättre boende för alla människor som har sitt hem i lägenhet. Vi hjälper Sveriges bostadsbolag att ta kontroll över sitt inre underhåll - oavsett om det är förvaltning eller projekt. Vi är specialister på att renovera med kvarboende. Effektivitet, varsamhet och god kommunikation gör att vi även genomför komplexa renoveringsprojekt som kök eller bad och stam med nöjda hyresgäster. Mätbar hållbarhet och möjlighet till långsiktighet i förvaltningen är positiva effekter. Många av Sveriges bostadsbolag anlitar i dag Modexa.
Modexa är ett privatägt bolag med en rikstäckande organisation som ansvar för hela kedjan - från behovsanalys, via genomförande till service.Vad erbjuder rollen?
Som entreprenadchef på Modexa kommer du att spela en central roll i att leda och utveckla kärnverksamhet inom köks- och förvaringsförnyelse. Du ansvarar för att bygga och upprätthålla starka affärsrelationer, säkerställa hög kvalitet i alla projekt och effektivisera arbetsprocesserna. Med Modexas ambitiösa planer för expansion och tillväxt, blir ditt strategiska arbete avgörande för att stärka och utöka verksamheten.

Dina ansvarsområden och arbetsuppgifter inkluderar bland annat att:
- bidra till och implementera och följa upp strategier för avdelningens arbetskvalitet, lönsamhet och utveckling
- övergripande ansvar för att vårda och utveckla samarbeten med våra partnerbolag
- övergripande budgetansvar
- säkerställande av kostnadseffektivitet
- att tillsätta och bemanna avdelningen med kompetent personal i samverkan med HR
- personalansvar för avdelningen

Vidare genom rollen säkerställer du att Entreprenadavdelningen går i takt med övriga avdelningar inom Modexa, samt att avdelningen följer uppsatta mål, projekt och aktiviteter.
Placeringsort för denna tjänst är Borås, du arbetar nationellt och förväntas kunna resa cirka 50% av tiden. Du rapporterar till Affärsområdeschef.


Vem är du?
Vi söker dig med omfattande erfarenhet av ledarskap och projektledning inom byggindustrin eller närliggande branscher. Du har med fördel erfarenhet av att bygga upp en verksamhet inom bygg eller har drivit egen firma. Du förstår ”bygg ekonomi”. Du har goda kunskaper av entreprenadjuridik och styrfilosofier som Kaizen. Har du också erfarenhet av att leda i förändring och på distans ser vi det som ett extra plus. Körkort är ett krav för denna tjänst.

För att trivas i rollen behöver du vara målinriktad, självgående och ha stark integritet. Du har en utmärkt förmåga att kommunicera och samarbeta med olika typer av människor. I denna dynamiska och framåtsträvande miljö är det viktigt att du inte är rädd för att ta itu med grundläggande problem och du vågar driva förbättringar.


Är detta din perfekta match?
Hos Modexa får du möjligheten att vara med på en spännande tillväxtresa. Vi värdesätter hållbarhet, innovation och starka relationer och vi söker dig som inte är rädd för att ta itu med utmaningar och driva långsiktiga förbättringar. Här får du arbeta i en dynamisk miljö med stora möjligheter att påverka och göra skillnad samtidigt som du leder ett dedikerat team mot gemensamma mål.

Om Team Effektiv
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del.

Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag.

Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.


Varmt välkommen med din ansökan
Låter tjänsten intressant?
Välkommen med din ansökan via effektiv.se. Intervjuer kommer att ske löpande. Sista ansökningsdatum är 11 augusti. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Kajsa Larsson: kajsa.larsson@effektiv.se eller Jens Lindroth: jens@effektiv.se


AB Effektiv logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom rekrytering, bemanning, coaching, matchning & interim. Idrottsrötterna och lagandan präglar bolaget, dels arbetar vi i team i våra bemannings- och rekryteringsprocesser, dels är sponsring till idrottsföreningar en betydande del. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen, vilket vår utmärkelse Årets Rekryteringsföretag är ett kvitto på. Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Detta är en direktrekrytering, vilket innebär att Effektiv ansvarar för rekryteringsprocessen och du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.