Hoppa till innehåll
Wineandbarrels logotyp

Butiks- och kundservicemedarbetare

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Jessica Thor
Email
Telefon
Är du självständig och har driv, kan du förmedla vår passion för vin och samtidigt leverera service i världsklass? Då kan det vara dig vi söker till en utvecklande roll till vårt Showroom i Stockholm.

Med huvudkontor i Danmark och lokala säljkontor och showrooms runt om Europa är Wineandbarrels marknadsledande inom försäljning av vinskåp, vinförvaring och "Luxuries for your wine" till privata konsumenter, hotell och restauranger.

Vi säljer både via vår nätbutik och våra fysika showrooms, och nu behöver vi förstärkning till vårt showroom i Stockholm.

I rollen som kundservicemedarbetare kommer du via mejl och telefon att svara på frågor och ge den bästa service till kunder från flera europeiska länder. Här kommer du få visa vad riktigt fin service innebär, samtidigt som din förmåga att förstå och uttrycka dig väl både i tal och skrift kommer sättas på prov. Du kommer vara en del av vårt internationella team och ha mycket kontakt med vårt huvudkontor i Danmark.

I rollen som butiksmedarbetare kommer du dagligen möta vinentusiaster som är nyfikna och intresserade, och som förväntar sig hög service och kompetens när de besöker vårt showroom. Du kommer ansvara för att vårt showroom håller hög standard visuellt och att vi är streamlinade med vår e-handel. Kanske är du också intresserad av att sköta våra sociala kanaler samt assistera vår marknadsavdelning med lokal marknadsföring?

Vi tänker oss att du har minst 2 års arbetslivserfarenhet, från en roll där du jobbat med försäljning i butik, eller annan typ av service till kund. Kanske är du tekniskt lagd och har erfarenhet av vitvaror? Dessa kvalifikationer är stark meriterande, men den kravställning vi har är att du är flytande i tal och skrift i Svenska och Engelska, samt har mycket goda kunskaper i Officepaketet.

Vidare är du naturligt positivt inställd till livet, och ser lösningar före hinder. Du brinner för att hjälpa kunder, är mycket strukturerad och du ger alltid det lilla extra. Det är viktigt att du är självständig och har stor drivkraft att själv söka kunskap, samt att du tänker effektivitet i allt du gör.

Vi erbjuder en utvecklande roll i ett internationellt bolag i familjär miljö. Du kommer vara placerade i vårt vackra showroom i Hammarby Sjöstad Stockholm, i ett litet men välfungeradande Team där vi tillsammans skapar en attraktiv arbetsmiljö.

Har du frågor om företaget eller den utannonserade tjänsten kontaktar ni Jessica Thor på direktnummer: +45 – 30 73 60 65, eller kontakta oss via vårt svenska showroom på +46 8 44 688 988 och fråga efter Jessica. Välkommen att skicka in din ansökan redan idag via länken: Wineandbarrels söker kombinerad kundservice - och butiksmedarbetare. - ReQruiting - Job annonce, bifoga CV och personligt brev.

Vi behandlar ansökningar löpande så vänta inte med din ansökan.
Wineandbarrels logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 maj 2024 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Wineandbarrels är idag en av Europas största återförsäljare och distributör av vinkällarutrustning, vinskåp och vinrelaterade produkter. Våra webbshoppar täcker hela Europa och vi har fysiska showrooms i Hillerød, Fredericia, Stockholm, Oslo och Düsseldorf.

Wineandbarrels är ett dansk företag och vi lägger stor vikt vid att vara en ansvarsfull arbetsplats för våra drygt 50 anställda, där alla trivs och där det är roligt att gå till jobbet varje dag.

Wineandbarrels har mottagit Børsens Gazellepris i både 2020, 2021 och 2022.