Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Account Manager till Nordiske Medier

Publiceringsdatum
23 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du intresserad av att arbeta med försäljning inom media och vill få chansen att arbeta på ett ledande företag i branschen? Som Account Manager hos Nordiske Medier erbjuds du stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter i en arbetsmiljö som präglas av drivna och engagerade kollegor!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Nordiske Medier.

Om företaget

Nordiske Medier AB är en framstående medieorganisation med kontor i flera nordiska länder. De är ledande inom B2B-medier och når över en halv miljon beslutsfattare varje månad genom sina över tjugo ledande branschmedier, inklusive Framtidens Bygg, Dagens Handel och Life Science Sweden. Deras verksamhet sträcker sig över digitala och tryckta kanaler samt evenemang som seminarier, mässor och utbildningar. Med cirka 200 anställda och en årlig omsättning på cirka 300 miljoner svenska kronor är de en betydande aktör inom specialmedia i Skandinavien. Nordiske Medier fokuserar på att leverera högkvalitativt och oberoende innehåll för att täcka det nordiska näringslivet och strävar efter att vara en pålitlig informationskälla för näringslivet i Norden genom sina dagliga och veckovisa digitala nyhetsbrev samt tryckta medier.

Du tillhör kontoret i Stockholm, där cirka 80 engagerade och drivna kollegor arbetar. Här präglas arbetsmiljön av hög aktivitet och glädje, vilket ger varje medarbetare stora möjligheter till både utveckling och inflytande. Hos Nordiske Medier uppmuntras självständighet och ansvarstagande för det individuella arbetet, samtidigt som gemenskapen är stark. Företaget erbjuder även fina förmåner, inklusive tillgång till ett stort gym och träningsaktiviteter i sina lokaler.

Arbetsuppgifter

I rollen som Account Manager har du ansvaret för att driva försäljningen av prenumerationspaket för olika medietitlar hos Nordiske Medier. Du hanterar både tidigare och befintliga kunder, där du proaktivt skapar nya affärsmöjligheter genom att ta kontakt med dessa och erbjuda skräddarsydda prenumerationsalternativ och förmånliga erbjudanden. Dessutom är det ditt ansvar att generera affärer med nya kunder genom att följa upp kampanjer och hantera inkommande leads. Du kommunicerar aktivt med beslutsfattare på både små och stora företag, främst via telefon men också via e-post och teamsmöten.

Du tar ansvar för dina säljprocesser vilket innebär att du arbetar mot en individuell säljbudget och har möjlighet att styra ditt eget arbete och resultat. Samtidigt samarbetar du tätt med ditt säljteam och säljchefen för att säkerställa att Nordiske Medier når sina försäljningsmål och fortsätter att vara en ledande aktör på marknaden.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet av kundservice
* Meriterande med arbetslivserfarenhet av uppsökande försäljning
* Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
* Avslutad gymnasial utbildning
* Meriterande med eftergymnasial utbildning

För att passa i rollen som Account Manager hos Nordiske Medier ser vi att du är en resultatinriktad person som motiveras av att prestera högt och efter tydligt uppsatta mål. Du har förmåga att arbeta strukturerat och kan självständigt driva dina projekt framåt. Då rollen innebär många kontaktytor såväl internt som externt ser vi att du är en kommunikativ och socialt säker person som får energi av dialog med nya människor. Vidare trivs du med att bygga relationer till andra och har förmågan att lyssna och förstå såväl kunder som kollegors behov. Du sätter kunden i fokus och anstränger dig alltid för att leverera lösningar.

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Fast grundlön + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juli 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.