Hoppa till innehåll
Publiceringsdatum
01 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Distriktsansvarig säljare till Stockholm Norr - Västerås

Makita är marknadsledande leverantör av elverktyg, tillbehör och tillhörande tjänster till kunder inom främst bygg-, industri- och konsumentsektorerna. Våra produkter har utformats för att överträffa alla förväntningar och åtföljs av ett servicenätverk av hög kvalitet. Proffsen väljer verktyg från Makita!

Vi erbjuder
Som distriktsansvarig säljare blir du del av ett marknadsledande företag och fantastiskt varumärke, där du med stor tilltro får driva ditt distrikt. Vår kultur präglas av vinnare, högt engagemang och en personlig stämning där alla får möjlighet att ta plats och utvecklas. Vi värdesätter våra medarbetare och vår kultur är en central del i vårt dagliga arbete.

Vad har David Persson, Sales Manager, att säga om tjänsten och företaget?

"Vi är marknadsledande idag och vår ambition är såklart att fortsätta vidare på den här resan. Varje månad, kvartal och år märker vi att vårt varumärke blir ännu starkare, och fler och fler vill utöka eller starta upp nya samarbeten med oss.

Fördelarna med att jobba på Makita är många. Utöver fantastiska kollegor och ett starkt varumärke så har man som medarbetare också ett stort förtroende från ledningen. Är man driven, idérik och påhittig finns egentligen inga begränsningar i vad man kan lyckas med. Och man får verkligen vara en del av ett vinnande team.

Vi arbetar mycket med vår värdegrund, filosofi och arbetsmiljö och värnar om en företagskultur som bryr sig om människor. Vi jobbar aktivt för att ge våra medarbetare alla förutsättningar för att kunna utveckla både sig själva såväl som bolaget vidare."

Arbetsuppgifter
Rollen som distriktsansvarig säljare är en självständig och utvecklande roll där din primära uppgift är att utveckla försäljningen och lönsamheten. Detta gör du genom att utbilda våra kunder, både återförsäljare och slutkund i våra produkter med hjälp av vårt kvalitativa och breda erbjudande. Ditt mål är att se till att Makita har det största och bästa utrymmet ute hos våra återförsäljare.

Din profil
För att lyckas som distriktsansvarig säljare ska du ha jobbat med försäljning B2B. Du kan ha en bakgrund från hantverkaryrket, alternativt är du en händig hemmasnickare med vana att hantera verktyg. Men du brinner för försäljning och verktyg och har kanske just nu en liknande roll eller arbetar med försäljning hos någon av våra återförsäljare.

Som person är du energisk, utåtriktad och duktig på att etablera och upprätthålla relationer. Du har ett stort driv och engagemang och du brinner för att göra affärer och ge kunder god service. Du tar initiativ, är resultatorienterad och sätter höga mål som du strävar efter att uppnå. Du som söker rollen som distriktsansvarig säljare är självgående och strukturerad, tar eget ansvar för dina uppgifter och driver processer framåt. Du förstår också vikten av samarbete med kollegor för att uppnå resultat.

Kvalifikationer

  • Engagerad, lyhörd och ödmjuk
  • Skapar lätt relation med kunder och medarbetare
  • Är strukturerad och målmedveten med stort affärssinne
  • Du bor lämpligt inom distriktet (norra Stockholm)
  • Du har B-körkort och goda IT-kunskaper

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Alexandra Munoz, 08-51481645, och Marie Gummerus, 08-51481642.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan! 

Om företaget
Makita Corporation är ett av världens största verktygstillverkningsföretag, med mer än 100 års erfarenhet känt för sin utmärkta prestanda och höga kvalitet. Makita finns representerat på alla kontinenter med över 60 dotterbolag. Makita Sweden grundades i september 2008 och är en filial till Makita Oy, Finland. Vårt huvudkontor, med ett nybyggt showroom, ligger i Bredden.

Läs mer om Makita Sverige på www.makita.se.

Makita Sverige logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juni 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup