Hoppa till innehåll
Whiteaway Group - Tretti logotyp

Customer Advisor

Publiceringsdatum
29 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du driv och motiveras av mål och resultat? Är du serviceinriktad och vill skapa en minnesvärd upplevelse där kunden är i fokus? Då är du kanske vår nya Customer Advisor.

Vi på Tretti, som är en del av Whiteaway Group, har haft stora framgångar med försäljning av vitvaror och hushållsapparater på internet. Vi har blivit störst i Skandinavien inom vårt område, detta genom driv, innovation och attityd. Trots att vi redan idag är störst fortsätter vi att växa så det knakar. Du kommer att bli en del av en dynamisk tillväxtverksamhet som har ett stort fokus på att ständigt förbättra dina färdigheter.

Till vårt student-team söker vi nu en ny kollega som brinner för sälj. Du blir en del av vår Customer Success Agency (CSA) där du vägleder våra kunder och tillhandahåller den service som krävs för att kunden ska få en bra upplevelse. I Stockholm sitter det svenska teamet, som hanterar sälj, leveransfrågor och reklamationer for Whiteaway Groups svenska kunder. Du blir således del av en internationell organisation. Som Customer Advisor hos oss har du kontakt med många olika människor, däribland både kunder och speditörer. Din uppgift är att hitta hållbara lösningar till förmån för alla parter. Företaget präglas av en familjär känsla där alla är lika viktiga och vi är öppna och lyhörda för idéer och egna initiativ. Med detta kommer resultat som en naturlig del av vardagen där humöret alltid är på topp.

Jobbet
Som Customer Advisor hos oss ingår du i student-teamet som hanterar frågor gällande produkter, leveranser samt reklamationer. Dina huvudsakliga uppgifter kommer vara att:
 • Besvara samtal, mejl samt chatt-förfrågningar från våra kunder
 • Hjälpa våra kunder med råd och vägledning vid försäljning såväl som att hjälpa kunderna med övriga frågor
 • Hantera frågor om leveranser, returer och återbetalningar
 • Vi ser att du jobbar 10-20 timmar per vecka fördelat på vardagar 16.00-21.00 och helger 12.00-17.00
 • Möjlighet till heltidstjänst under sommar och jul
Din profil
Du ska som vår nya Customer Advisor ha ett stort intresse för försälj. Vi ser även att du är tillmötesgående, service- och lösningsorienterad. Dessutom ser vi att du:
 • Är positiv och har ett starkt driv
 • Är hjälpsam och trivs att arbeta med människor
 • Du är analytisk och kan identifiera samt lösa problem: Du har ett logiskt och rationellt tankesätt, du är lösningsorienterad när förändringar sker - för det kommer ske förändringar
 • Har en god affärsförståelse
 • Har minst 1 år kvar av dina studier
 • Erfarenhet av försäljning är ett plus, men inte ett krav
Det vi erbjuder
Vi erbjuder ett spännande och utmanande deltidsjobb i en ung och dynamisk miljö där du kommer att arbeta mycket självständigt. För oss är det viktigt att trivseln och arbetsglädjen är hög, du kommer därför uppleva ett stort engagemang från dina kollegor så väl som från hela organisationen. Dessutom får du hos oss:
 • Möjlighet att utveckla dina yrkeskunskaper inom försäljning och service.
 • Korta beslutsvägar och en innovativ verksamhetskultur. De goda idéerna driver oss framåt
 • Ambitiösa kollegor och ett lättsamt arbetsklimat
 • Attraktiva förmåner hos oss: Friskvårdsbidrag, roliga personalaktiviteter, för att nämna några.
Tjänsten är en timanställning med start omgående enligt överenskommelse. Tjänsten är i dagsläget placerad på Whiteaway Groups kontor i Stockholm City.

Mångfald inom Whiteaway Group - Tretti
Inom Whiteaway Group strävar vi efter att bygga en arbetsplatsmiljö där alla känner sig välkomna. Vi uppmuntrar ansökningar från personer oavsett bakgrund, tro eller identitet. Skulle du behöva anpassningar antingen under rekryteringsförfarandet eller på vår arbetsplats, ber vi dig att meddela oss. Detta för att vi ska kunna göra din ansökningsprocess så smidig och tillgänglig som möjligt.

Frågor om tjänsten
Har du några frågor, är du välkommen att kontakta Daniel Karlsson, på dak@tretti.se. Vi kallar löpande till intervjuer så skicka in din ansökan och ditt CV redan idag. Vi tar endast emot ansökan via knappen 'Apply Now'. Vi ser fram emot att höra ifrån dig!
Whiteaway Group - Tretti logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
27 juni 2024 (36 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Whiteaway Group is an ambitious and successful E-commerce and retail business in rapid growth. Through a number of online shops and the franchise chains Skousen and Tretti we sell white goods and premium products for the home - to customers in all of Scandinavia. The idea for Whiteaway Group arose in the backroom of a Danish kitchen store. The foundation was innovation, business acumen and excellent customer experience. And it still is. Many years later we are the leading supplier in Scandinavia in our field and we are almost 300 dedicated employees working from offices in Aarhus and Stockholm.