Hoppa till innehåll
Storent AB logotyp

UTESÄLJARE

Publiceringsdatum
16 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Jana Steinberga Ranki
Email
Ansök nu
STORENT GROUP är ett av det ledande maskinuthyrningsbolagen i norra Europa. Vi har idag växt till 27 depåer fördelade mellan fem olika länder med över 230 medarbetare.

Vi söker nu en Utesäljare för att förstärka vårt team på vår depå i Bro!

Rollen innebär aktiv uppsökande försäljning av maskinuthyrning för att skapa en långsiktig försäljningstillväxt från nya och befintliga kunder på den lokala och nationella marknaden. Införsäljningen sker på plats ute hos kund samt på byggprojekt.

För oss är det av stor vikt att du är en serviceinriktad och ansvarstagande individ, som brinner för att underlätta våra kunders vardag, samt positionera Storent som den självklara samarbetspartnern inom maskinförsörjning. Din förmåga att vara lösningsorienterad är avgörande, särskilt inom en komplex bransch som vår, där erfarenhet och förståelse för maskinuthyrning är mycket värdefullt.

Vi värdesätter starkt det egna drivet för att nå fantastiska resultat, att ta sig an utmaningar och att ständigt vara öppna för att lära sig nya saker.

Det är även viktigt att du som utesäljare på Storent kan förbereda och presentera prisförslag samt ge kvalificerad rådgivning till våra kunder, och att du är beredd att vara den centrala personen som kunden vänder sig till för att få vägledning om bästa hyreslösningar. Dessutom kommer du att ha ansvaret för att noga följa upp pågående projekt för att säkerställa en smidig genomförande och tillfredsställande resultat för våra kunder.

Din arbetsvardag kommer att vara varierad och omväxlande, där du hanterar allt från produkt­demonstrationer till strategiska beslut.

Tjänsten kräver B-körkort. En central egenskap vi värdesätter är din förmåga att kommunicera smidigt och effektivt på både svenska och engelska, både i tal och skrift.

Erfarenhet inom försäljning samt kunskaper inom bygg- , maskin- eller uthyrningsbranschen är extra meriterande.

Vad kan du förvänta dig av oss?

Vi erbjuder dig alla verktyg för att lyckas i din roll, utbildning, en förmånsbil och handledning från både din chef och dina kollegor. Du kommer att vara en del av ett team, där varje spelare är viktig. Vi ger dig ett betydande eget ansvar och tilltro till din förmåga att leverera utmärkta resultat.

Storent är en inspirerande arbetsplats där vi värdesätter smarta idéer och engagemang för teamarbete. Vi erbjuder dig bra anställningsvillkor med fast lön samt stöd i din resa att växa professionellt och eventuellt göra en karriär i ett internationellt företag.

Observera att vi inte tar emot samtal från rekryteringsföretag eller annonseringsbyråer.

Urval sker löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Storent AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juni 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

STORENT Group är ett företag som hyr ut teknisk utrustning och som med framgång är verksamt i Baltikum, Sverige och Finland.

Vi står inte till still på plats. Vi antar nya utmaningar och omöjliga uppgifter. Vi antar gärna dom mest vågade idéerna och är alltid på utkik efter entusiastiskt och passionerat yrkesfolk som ser svårigheter, bara som ett nytt avstamp mot nya mål.
Tänker du brett och siktar högt, kommer väl överens med andra och vill få erfarenhet av ett internationellt företag, då borde du bli en av oss!