Hoppa till innehåll
2Complete logotyp

B2B Säljare Open Infra

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Open Infra expanderar och söker nu en driven erfaren B2B-säljare för att stärka teamet i Frösunda, Solna. Övertygad om att du är Open Infras nästa framgångsrika B2B-säljare? Tveka inte att ansöka redan idag och ta steget mot en spännande karriär inom fibernätsinfrastruktur!

Vad erbjuder vi?
* Möjlighet att vara en del av ett framgångsrikt företag inom fibernätsinfrastruktur.
* En dynamisk och kreativ arbetsmiljö med snabba beslutsvägar.
* Balans mellan arbete och fritid.
* Ljusa och moderna kontorslokaler i Frösundavik, Stockholm.
* Fast grundlön plus attraktiv provisionsmodell.
* Möjlighet att delta i spontana after work-event och aktiviteter.

”Open Infra är Sveriges tredje största fibernätsägare och har sedan 2019 etablerat sig utomlands och finns för närvarande också i Tyskland, USA och Storbritannien. Vår affärsmodell är att bygga, äga och förvalta fiberinfrastruktur och bidrar på så sätt till samhällets digitala omställning. Open Infra är en unik kombination av liten organisation med stor entreprenörsanda, samtidigt som vi är finansiellt starka med balansomslutning om 8 miljarder SEK. Här verkar du i en miljö av snabba beslutsvägar och kreativt tänkande.

På Open Infra råder en avslappnad och lättsam atmosfär. Vi har hundar på kontoret och spelar musik i bakgrunden - trivsel är viktigt för oss. Vi är inte rädda för att vara oss själva och uppmuntrar till öppenhet och spontanitet. Som en del av vårt team får du också möjlighet att vara med på våra spontana after work-event och aktiviteter. Vi värdesätter balans mellan arbete och fritid. Bolaget sitter i ljusa fina lokaler i Frösundavik i Stockholm.”

Vem söker vi?
* Tidigare erfarenhet av framgångsrik försäljning, med dokumenterat track record inom telecom.
* Arbetslivserfarenhet inom B2B-försäljning mot bostadsrättsföreningar eller liknande.
* God datorvana och förmåga att kommunicera flytande på svenska och engelska.
* Ett etablerat kontaktnät inom branschen är meriterande.

Vi letar efter dig som är hungrig, relationsskapande och trivs i en dynamisk miljö. Du är tävlingsinriktad och måste ta eget ansvar för att driva försäljningsprocessen framåt. Som en del av vårt enkla team förväntar vi oss att du tar initiativ och visar på tidigare erfarenhet av framgångsrik försäljning mot bostadsrättsföreningar och nyproduktion.

Open Infra värdesätter driv, nyfikenhet och viljan att utvecklas. Vi söker dig som är initiativtagande och tar ägarskap i ditt arbete. Vidare tror vi att du trivs i en platt organisation med internationell miljö och arbetar på ett noggrant samt lösningsorienterat sätt.

Vad innebär rollen?
* Uppsökande försäljning till bostadsrättsföreningar i Stockholms innerstad och mot nyproduktion.
* Proaktiv prospektering och identifiering av nya affärsmöjligheter.
* Ansvar för hela säljprocessen från prospektering till avtalsskrivning.
* Skapa och presentera offerter samt genomföra förhandlingar.
* Etablera och vårda långsiktiga relationer med kunder.

Detta är en direktrekrytering där du blir anställd av en egen avdelning inom Open Infra med deras förmåner och villkor. Open Infra har som standard att genomföra bakgrundskontroller i alla sina rekryteringsprocesser. Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande.

2Complete
Trygghet och förtroende är målen i 2Completes rekryteringsprocess. Detta uppnås genom ett nära och personligt samarbete med de kunder som valt oss som sin rekryteringspartner. Vår passion för att få ut människor i arbete och att få in rätt person i rätt sammanhang i arbetslivet, driver oss framåt.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

2Complete Group är Gasellen vinnare 2022, utmärkelsen som tilldelas Sveriges snabbast växande företag.

2Complete logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
01 juni 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren