Hoppa till innehåll
Kraftsam logotyp

Teknisk innesäljare - vattenblästring, Österhaninge

Publiceringsdatum
22 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vi söker säljare för vår kunds räkning som tillverkar hydrodemolitionsrobotar för betongborttagning och har kunder som är världsledande entreprenörer inom hydrodemolition.

Om rollen

Som innesäljare hos oss blir du en värdefull del av vårt dynamiska team och kommer att fokusera på proaktiv försäljning av vår mångsidiga produkt- och tjänsteportfölj. Med telefon och mejl som dina huvudsakliga verktyg kommer du att ha en central roll i att vårda och utveckla våra relationer med storkunder och återförsäljare. Att bevaka, följa upp och skapa framgångsrika samarbeten är kärnan i din roll. Dessutom kommer du att hantera både order och offerter med precision och effektivitet. Hos oss får du möjligheten att utvecklas och göra verklig skillnad i en spännande och växande organisation.

Vem är då vår nästa lagspelare?

Som innesäljare hos oss förväntar vi oss att du har en förmåga att kommunicera på ett tydligt och effektivt sätt, både internt och externt. Vi strävar efter att erbjuda våra kunder ett mervärde genom vår kunskap, rekommendationer och en service i världsklass. Du ser möjligheter där andra ser hinder och är en lösningsorienterad person som sprider positiv energi. Att vara anpassningsbar och hantera flera uppgifter samtidigt är också viktiga egenskaper för denna roll.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av teknisk eller byggteknisk försäljning, exempelvis inom detaljhandeln, entreprenadbranschen eller uthyrningsbranschen.

Om du är en driven och resultatorienterad individ med en passion för försäljning, kan detta vara din nästa karriärmöjlighet. Ta chansen att bli en del av framgångsrika team och ansök idag!

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten ska tillsättas omgående, så vi ber dig skicka in din ansökan i form av CV och personligt brev där du beskriver varför du är lämplig för tjänsten! Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Amir Stein via amir@kraftsam.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Kraftsam logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 juni 2024 (3 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren