Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Senior Ekonomiassistent med erfarenhet från USA

Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du en Senior Ekonomiassistent och tidigare bott eller arbetat i USA? Då kan det vara dig vi söker! För vår kunds räkning söker vi nu en Ekonomiassistent inom kund- och leverantörsreskontran. Under de första sex månaderna går du som konsult via Vindex, för att sedan ha möjlighet att gå över till anställning hos kund – givet ett gott samarbete.

Placering: Centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Kund- och leverantörsreskontra
  • Boka inbetalningar
  • Betala leverantörsfakturor
  • Kontaktperson internt och externt
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som tidigare arbetat som Ekonomiassistent inom både kund- och leverantörsreskontran. Du har tidigare bott eller arbetat i USA och har god förståelse för såväl terminologin som arbetssättet i USA. Som person är du framåt, driven och ansvarstagande. Du är även social och trivs med breda kontaktytor i ditt arbete!

Sök rollen idag!

Kan det vara dig vi söker? Skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer EREKASS2645. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Erica Röös (erica.roos@vindex.se, 073-338 10 85) vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som financial controller? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 oktober 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren