Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Redovisningschef till E-handelsbolag

Publiceringsdatum
13 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du vass i Excel och har tidigare arbetat med koncernredovisning? Då vill du inte missa chansen att bli en del av ett framgångsrikt e-handelsbolag! Vi på Vindex söker just nu för vår kunds räkning en Redovisningschef. Rekryteringsprocessen sköts i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kund. I rollen kommer du att leda bolagets redovisningsteam och ansvara för koncernredovisningen. Rollen rapporterar till bolagets CFO.

Placering: Centrala Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Leda bolagets redovisningsteam
  • Ansvarig för bolagets koncernrapportering och konsolidering
  • Upprättande av årsredovisning enligt IFRS samt kvartalsredovisning
  • Aktivt arbeta med att utveckla och effektivisera bolagets redovisningsprocess
  • Säkerställa att aktuella lagar och regler inom redovisning efterföljs
  • Kontakt med revisorer och övriga externa parter
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande område. Du har tidigare arbetat med koncernredovisning i ett noterat bolag. Från dina tidigare roller har du erhållit god kunskap om kvartalsrapportering, årsbokslut samt rapportering enligt IFRS. Utöver det har du goda kunskaper om svenska lagar och regler inom redovisning och kommunicerar obehindrat på engelska, i tal och skrift.

Som person söker vi dig som är en naturlig ledare och trygg i hur du motiverar och leder dina medarbetare. Du arbetar strukturerat, proaktivt och tar egna initiativ för att driva förbättringsarbete. Dessutom har du en flexibel och prestigelös inställning!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SBRC2641. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Beijer (sofia.beijer@vindex.se, 070-955 06 57) vid fler funderingar kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningschef? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
11 oktober 2024 (57 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren