Hoppa till innehåll
Hjort & Partners logotyp

Senior Redovisningskonsult till Hjorth & Partners

Publiceringsdatum
12 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du vara en del av en inkluderande och energisk arbetsplats? Läs då vidare! Vi på Vindex söker just nu en Senior Redovisningskonsult till Hjorth & Partners. Rekryteringsprocessen sköts av oss på Vindex medan anställning erbjuds direkt hos Hjorth & Partners. I rollen kommer du att vara kundansvarig och arbeta med löpande redovisning och rapportering.

Placering: Skanstull

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Löpande redovisning och månadsbokslut
  • Upprättande av årsbokslut och årsredovisning
  • Moms- och inkomstdeklaration
  • Kundansvarig
  • Kontakt med revisorer
Om Hjorth & Partners

Hjorth & Partners är en fullservicebyrå inom ekonomi och juridik som hjälper deras kunder med allt från daglig bokföring och lönehantering till kvalificerad rådgivning inom bland annat skatterätt och arbetsrätt. De är ett växande bolag med en inspirerande, inkluderande och energisk arbetsplats med visionen om att hjälpa företagare förenkla sin vardag.

Läs mer på: https://hjorthpartners.se/

Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi och tidigare arbetslivserfarenhet från byrå. Du är van att arbeta med hela redovisningsprocessen, ax till limpa och har i dina tidigare roller haft eget kundansvar. Har du dessutom erfarenhet av att arbeta i Fortnox är det meriterande.

Vi söker dig som är ansvarstagande och trivs i en roll med mycket kundkontakt. Du har ett strukturerat arbetssätt och är trygg i hur du ska prioritera ditt arbete. Till sist tror vi att du har en prestigelös inställning och hjälper till där det behövs!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer EARA2640. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Elisabeth Andolf Haglund (elisabeth.andolf@vindex.se, 070-759 56 26) vid fler funderingar kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningskonsult? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Hjort & Partners logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
10 oktober 2024 (56 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren