Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Ekonomiassistent till kund inom bil och transport

Publiceringsdatum
08 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Sara Winberg
Telefon
Ansök nu
Arbetsbeskrivning

Vår kund befinner sig nu i en spännande expansiv fas och söker nu en medarbetare för att stärka upp teamet. Ekonomifunktionen är uppdelad på två grupper där man jobbar nischat mot respektive reskontra. Varje grupp består av ca 10 personer och rapporterar till reskontrachefen.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att bestå av:
  • Bokslutsarbete
  • Avstämning av balanskonton
  • Fakturering
  • Placering av inbetalningar
  • In & Utbetalningar
  • Krav och inkassohantering
  • Telefon- och mailkontakt både internt och externt
  • Ad hoc
Vem är du?

För rollen som ekonomiassistent inom kundreskontra så söker vi dig som har några års erfarenhet från rollen som ekonomiassistent och/eller har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi. Vi ser gärna att du en god förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter och tar ansvar för att ditt arbete blir gjort i tid. Som person tror vi att du tycker det är roligt att skapa nya kontakter med kunder, medarbetare och samarbetspartners.
Du trivs att arbeta både självständigt och i grupp och värdesätter och bidrar till ett gott arbetsklimat. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i Unit4.

Vad vi erbjuder

Du erbjuds ett konsultuppdrag på ett spännande bolag, med start omgående med goda chanser efter 6 månader gå över till en direktanställning hos vår kund. Tjänsten omfattar 40/h vecka med start så snart som möjligt,
Arbetet är till stor del förlagt på kundens kontor i Solna, men även viss mån möjlighet till att arbeta hemifrån ibland.
Vid frågor gällande tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef,
Manda Kristensson på manda.kristensson@jurek.se
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Oss

Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsulttjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker, med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

Konsult hos Jurek

År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek.

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek

Sökord: Ekonomiassistent , Leverantörsreskontra, Kundreskontra, Fakturering
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 september 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.