Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Redovisningschef med intresse för processeffektivisering

Publiceringsdatum
08 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du ett stort intresse för system och processeffektivisering? Då kan det här vara rätt roll för dig! Vi på Vindex söker just nu en Redovisningschef till ett interimsuppdrag. Uppdraget startar så snart som möjligt och beräknas pågå i cirka ett halvår. I rollen kommer du att leda redovisningsteamet och aktivt arbeta med effektivisering av nuvarande processer.

Placering: Söderort

Huvudsakliga arbetsuppgifter som redovisningschef
  • Leda och fördela ut arbete inom redovisningsteamet
  • Personalansvar
  • Leda förbättringsarbete för processer och system
  • Arbetsresor till Polen
Kvalifikationer och personliga egenskaper

För den här rollen söker vi dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och tidigare arbetslivserfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Vi tror att du har ett stort intresse för processutveckling och har i dina tidigare roller arbetat just med det. I det här uppdraget kommer du att resa regelbundet till kontoret i Polen, det är därför starkt meriterande om du kan tala polska men även tyska. Dessutom tror vi att du kommunicerar tydligt och effektivt på såväl svenska som engelska, i tal och skrift.

Som person är du trygg i din kompetens och trygg i att leda ditt team mot uppsatta mål. Du har en flexibel inställning och uppskattar resor i tjänsten. Dessutom är du nytänkande som i sin tur leder till bolagets fortsatta utveckling och effektivisering!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer MNRC2593. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Melina Nilsson (melina.nilsson@vindex.se, 076-209 99 20) vid fler frågor kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningschef? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 juli 2024 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren