Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Ekonom med ambition att bli CFO – Till ett startup bolag i tillväxt

Publiceringsdatum
19 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vill du ha en roll där du har chansen att utvecklas på ett startup bolag i tydlig tillväxt? Vi söker just nu en driven Ekonom med höga ambitioner till vår kund. I rollen kommer du ta ansvar för både det strategiska och operativa arbetet kopplat till en ekonomifunktion.

Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kund.

Placering: Norrort

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Ansvara för både det strategiska och operativa arbetet
  • Redovisning
  • Utveckla processer och system
  • Business Controlling
  • Budget- och analysarbete
  • Rapportera och presentera ekonomisk data
  • Delaktig i investeringsrundor
Kvalifikationer och personliga egenskaper

För den här rollen söker vi dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Du har minst två års arbetslivserfarenhet från ekonomifunktionen, gärna i en produktionsmiljö. Vi tror också att du tidigare arbetat med budget- och analysarbete, fördelaktigt om du gjort det i ett mindre bolag. Till sist tror vi också att du har ett genuint systemintresse och erfarenhet från ekonomiska analysverktyg.

För att lyckas i den här rollen är du driven och tar gärna ägandeskap och vill vara med att fortsätta driva ett scale-up företag framåt. Du är stark kommunikativt och kan presentera ekonomisk information såväl internt inom bolaget som till externa intressenter. Du kommer spela en nyckelroll i bolagets utveckling, både genom analyser och förbättringsprocesser, vi tror därför att du är vass både operativt och analytiskt.

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Vid intresse, skicka gärna ditt CV i word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SLEA2582. Tveka inte att kontakta ansvarig rekryterare Sara Lundgren Rudström (sara.lundgren.rudstrom@vindex.se, 073-511 20 22) vid fler frågor kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som ekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
17 juni 2024 (45 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren