Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Redovisningsekonom till fastighetsbolag

Publiceringsdatum
17 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du flera års erfarenhet av redovisning och vill anta ett spännande interimsuppdrag? Vi på Vindex söker nu en Redovisningsekonom till ett interimsuppdrag hos vår kund. Uppdraget startar så snart som möjligt och beräknas pågå i ungefär sex månader. I rollen kommer du vara ansvarig för rapportering och resultatuppföljning i dotterbolagen.

Placering: Söderort

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Delaktig i kvartal- och årsbokslut för dotterbolagen
  • Resultatuppföljning för dotterbolagen
  • Avstämningar inom koncernen
  • Ansvarig för skattedeklarationer
  • Delta vid förvärv och avyttring av bolag
  • Säkerställa att nuvarande lagar och regler inom redovisning efterföljs
  • Aktivt arbeta med effektivisering av nuvarande processer
Personliga egenskaper och kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och minst fem års arbetslivserfarenhet från redovisning. Du har i dina tidigare roller varit del i att upprätta bokslut samt har goda kunskaper inom K2, K3 och RFR2. Har du tidigare arbetat på en redovisningsbyrå eller inom fastighetsbranschen är det meriterande för den här rollen. Till sist tror vi att du har ett genuint systemintresse och van att arbeta i olika affärssystem.

För den här rollen söker vi dig som är driven och ansvarstagande. Du har en prestigelös inställning och lätt för att identifiera effektiviseringsmöjligheter. För att lyckas i den här rollen är det även viktigt att du trivs att arbeta i en dynamisk miljö!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer SBRA2598. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Sofia Beijer (sofia.beijer@vindex.se, 070-955 06 57) vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsansvarig? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 juli 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren