Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

IT-kunnig Chefscontroller till interimsuppdrag

Publiceringsdatum
10 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi på Vindex söker just nu en Chefscontroller till vår kund. I rollen kommer du aktivt arbeta med att utveckla ekonomifunktionen men även arbeta löpande med den ekonomiska uppföljningen. Uppdraget är ett interimsuppdrag med start i juni och beräknas pågå i ungefär sex månader.

Placering: Stockholm

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Nära samarbete med IT-avdelningens ledning
  • Löpande arbeta med att utveckla processer och system inom ekonomifunktionen
  • Riskanalyser och uppföljningar
  • Personalansvar
Kvalifikationer och personliga egenskaper

För den här rollen söker vi dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi eller motsvarande. Vi söker dig som har arbetat några år med ekonomisk strategi- och analysarbete i en IT-verksamhet. I dina tidigare roller har du även arbetat med projektplanering och har goda kunskaper inom det området. För det här uppdraget är det meriterande om du tidigare arbetat på en myndighet samt tidigare haft en chefsroll med personalansvar. Slutligen tror vi att du kommunicerar tydligt och effektivt på såväl svenska som engelska, i tal och skrift.

Som person tror vi att du är analytisk och trivs i en roll med fokus på planering och uppföljning. Du har ett genuint systemintresse och ett innovativt tänk som leder till förbättringar. I den här rollen kommer du att ha ett nära samarbete med dina kollegor, vi tror därför att du trivs med just det!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer AXCC2592. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Alexander Butler (alexander.butler@vindex.se, 070-920 84 92) vid fler funderingar kring rollen.

Vad vi erbjuder

Under din anställning som konsult hos Vindex får du alltid fast månadslön och omfattas av både olycksfallsförsäkring och livförsäkring.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vi är ett rekryteringsföretag som framförallt arbetar i Stockholm med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som Controller? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 juli 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren