Hoppa till innehåll
Vindex AB logotyp

Teamleader för leverantörsreskontra

Publiceringsdatum
30 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Vi söker just nu en Teamleader för leverantörsreskontran till vår kund. Vi söker dig som har en bakgrund som Redovisningsekonom och vill nu axla rollen som Teamleader. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av oss på Vindex, medan anställning erbjuds direkt hos kund.

Placering: Norrort

Huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Personalansvar för teamet på leverantörsreskontra
  • Planera och fördela ut arbete inom teamet
  • Operativt arbeta med leverantörsreskontran
  • Aktivt arbeta med processer och effektivisering
Kvalifikationer och personliga egenskaper

Vi söker dig som har en relevant utbildning inom ekonomi och flera års arbetslivserfarenhet från redovisning. För att lyckas i den här rollen tror vi även att du har goda systemkunskaper och är duktig i Excel.

Som person är du proaktiv och drivs av att få leda förbättringsarbete. Du har lätt för att identifiera prioriteringar och kan leda ett team mot uppsatta mål. Till sist tror vi även att du är noggrann och strukturerad i ditt arbete!

Sök rollen idag!

Kan denna roll vara något för dig? Skicka gärna ditt CV i Word-format till oss på Vindex och ange referensnummer ERTL2585. Tveka inte heller att kontakta ansvarig rekryterare Erica Röös (erica.roos@vindex.se, 073-338 10 85) vid fler funderingar kring rollen.

Som en del av processen för varje roll utförs en bakgrundskontroll på de aktuella slutkandidaterna som då kommer att informeras i förväg.

Om Vindex

Vindex tillsätter controllers i Stockholm. Vi är en rekryteringsbyrå som arbetar med interimslösningar och rekrytering nischat endast mot ekonomiavdelningen. Vi är specialister på tillsättningar av konsulter och kandidater inom ekonomifunktionen. Detta innebär att vi tillsätter CFO:er, ekonomichefer, controllerchefer, Business Controllers, redovisningschefer, koncernredovisningsekonomer, redovisningsekonomer samt lönespecialister. Är du intresserad av fler uppdrag/tjänster som redovisningsekonom? Kika gärna under fliken Lediga uppdrag och jobb.

Vindex AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren