Hoppa till innehåll
Tre Teknik logotyp

Backendutvecklare java till Tre!

Publiceringsdatum
14 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Teknikavdelningen på Tre omfattar cirka 300 medarbetare och teamet "Services" är en del av IT Development-organisationen. Vårt fokus är att ansvara för centrala funktioner, såsom autentiseringsflöden, betalningslösningar och integrationer för både externa partners och våra interna behov.

Services-teamet består av 17 personer som alla delar samma mål: att skapa större synergier i våra lösningar för att bättre stötta både den svenska och danska verksamheten! Genom agila metoder bedriver vi mjukvaruutveckling av hög kvalitet i en kultur där förändring och förbättring är en naturlig del av vardagen.

Om rollen
Som backendutvecklare kommer du att utveckla befintliga applikationer och även bygga nya från grunden. Du kommer att vara delaktig i hela systemutvecklingskedjan, från analys till implementation. Rollen innebär att växla mellan detaljer i koden och att ha ett helhetsperspektiv på den tekniska lösningen. Du arbetar tätt med andra utvecklare, kravanalytiker och testare i teamet, men också i nära samarbete med andra team hos teknikavdelningen.

Vi arbetar i en modern backend-miljö där vi huvudsakligen utvecklar REST-API:er i Java 17+ med Spring Boot/WebFlux. Våra applikationer är deployade i Kubernetes och CI/CD sker genom Jenkins. All versionshantering sker i GIT.

På frontend-sidan arbetar vi främst med TypeScript/JavaScript, NextJS, React, HTML och CSS, i en miljö som inkluderar Vercel, Contentful och Azure.

Du kommer se fram emot att
  • vara med och driva riktningen för hur våra mikrotjänster ska byggas och därmed även stötta andra team i deras integrationsimplementationer
  • bli del av en lärande kultur där vi erbjuder dig en utmanande miljö där du lär dig nya saker och bidrar med din kompetens
  • vara en del av Sveriges bästa arbetsplatser enligt Great Place To Work samt att vi är topprankade hos Karriärföretagen av IT-Young Professionals
  • tillhöra en arbetsgivare som vill bidra till att kvinnor vill välja och stanna kvar inom teknikbranschen, vi är stolta partners till Women in Tech och Tjejer Kodar
Lite mer om dig
Du är nyfiken på och har en förmåga att förstå affärsnyttan och värdet av det du är med och utvecklar. Du tycker om att ta eget ansvar och det ligger i din natur att agera proaktivt genom att göra det lilla extra för dig och dina kollegor. Då det ingår många kontaktytor ser vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att samarbeta med andra. Om du inte är helt svensktalande så ska du förstå och vilja fortsätta lära dig att behärska svenska språket fullt ut. Då vi jobbar i en internationell kultur är engelska i tal och skrift en självklarhet för dig.

För att lyckas i rollen har du minst tre års arbetslivserfarenhet inom backendutveckling, gärna från en integrationstung miljö, och de tekniker vi använder. Det är en bonus om du är bekant med WebFlux och Azure. Vidare är det meriterande om du har en högskole- eller universitetsutbildning.

Din ansökan
Ansökan till rollen sker via denna annons (ej e-mail). Personligt brev behövs inte, men vi vill gärna att du svarar på de frågor vi ställt nedan i samband med att du söker. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

#LI-PRIORITY
Tre Teknik logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
07 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Välkommen till Tre, telekomoperatören som lyckats växa till ett stort, välfungerande företag - utan att tappa den lilla startupens energi. Lite som en punkare som börjat använda cykelhjälm. Vi går till jobbet för att utveckla, bygga och underhålla produkter, system och nät för att ge våra kunder bästa möjliga digitala upplevelse. Tre Technology är unika i sitt slag inom branschen, då vi har alla system och funktioner inhouse. Hos Tre jobbar vi med både svenska och danska mobilnätet och IT-miljö. Vill du vara med? Trevligt!