Hoppa till innehåll
Länsförsäkringar AB logotyp

DevOps Engineer till Länsförsäkringar i Stockholm

Ansök nu
Fokusera på att effektivisera IT-utvecklingen och implementera starka DevOps-principer hos Länsförsäkringar i Stockholm!

Hos oss på Länsförsäkringar i Stockholm står varje medarbetare i fokus samtidigt som vi tillsammans utvecklar vår digitala kundupplevelse. Här präglas ledarskapet av tillit och ett stort förtroende till individen samtidigt som du erbjuds stora möjligheter att utvecklas vidare i din roll.

Vi söker nu en erfaren DevOps Engineer som vill ansluta till oss!

Vi erbjuder dig
  • Möjligheten att i en kompetensdriven och förändringsbenägen verksamhet förbättra våra tekniska förutsättningar och utmana våra arbetssätt.
  • Samverka med skickliga team brett i organisationen och arbeta i ett engagerat och stöttande arbetsklimat.
  • En avgörande och ledande roll för att forma vår ALM- och DevSecOps-transformation.
  • Ett team och en ledare som tror på öppenhet och individens förmåga att prestera och leverera värde tillsammans med andra. Vi tror på ständigt lärande och vet att innovation kräver mod och misslyckande.
Det här gör du hos oss

I din roll som Devops Engineer hos oss får du en varierad vardag med arbetsuppgifter som inkluderar att:
  • Främja och implementera DevOps-principer inom säkerhet för ALM-plattformen och verktyg.
  • Ge operationellt stöd till affärsutvecklingsteam genom utvecklingsplattformar och CI/CD-pipelines.
  • Utveckla, dokumentera och standardisera säker infrastruktur och mjukvaruprotokoll.
  • Coacha och guida teamet samt samarbeta med produktägare för att prioritera uppgifter.
  • Identifiera förbättringsbehov i interna arbetsmetoder och verktyg och utvärdera nya för effektiv IT-utveckling.
  • On-boarda nya användare samt erbjuda support med anpassning och konfiguration av befintliga verktyg.
Ditt team och arbetsplats

Du tillhör teamet Effektiv systemutveckling (ESU) som består av cirka 30 medarbetare, inklusive produktägare, DevOps-ingenjörer och Lean-agila coacher. Oavsett roll arbetar vi alla mot samma mål för att möjliggöra hög digital kvalitet och effektiv IT-utveckling inom företaget, vilket säkerställer både nöjda medarbetare och kunder. Som grupp är vi engagerade, stolta över vår prestation och har roligt tillsammans.

Vi håller hus på Tegeluddsvägen på Gärdet. Vi strävar mot att erbjuda flexibilitet mellan arbete och privatliv, och arbetar både på kontoret och remote.

Mer om dig

Du är erfaren inom DevOps området med relevant arbetslivserfarenhet i en agil utvecklingsmiljö. Du har tidigare erfarenhet av att coacha och leda tekniska team och har god kunskap och erfarenhet av Microsoft-produkter som TFS, AzureDevOps, Azure eller liknande. Du har en god förståelse för DevOps-principer och en lean-agil inställning. Du kommunicerar effektivt på både engelska och svenska.

Som person är lösningsorienterad, modig och öppensinnad! Du trivs bäst i en miljö där du får möjligheten att samarbeta med andra men också får skapa en tydlig struktur.

Så här får vi kontakt

I den här rekryteringen har vi valt att samarbeta med Ada Digital som strävar efter en transparent, inkluderande och snabbrörlig rekryteringsupplevelse. Vi vill veta mer om dig och din potential! Du söker tjänsten enkelt och behöver inte bifoga några dokument. Det räcker med en motivering till varför du söker tjänsten och om du saknar CV kan du bifoga din LinkedIn-profil. Följ sedan din ansökan live via vår hemsida. Urvalet sker löpande och tjänsten kan bli tillsatt före sista ansökningsdatum. Är du nyfiken och vill veta mer innan du söker? Hör av dig till ansvarig rekryterare. Vi ser fram emot att få kontakt med dig!
Länsförsäkringar AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 maj 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Välkommen till Länsförsäkringar AB - en plats för mod och möjligheter. Vi ägs av våra 23 länsförsäkringsbolag och är det gemensamma utvecklings- och servicebolaget. Genom lärande, engagemang och tilltro till varandra försäkrar vi att du kan växa hos oss. Vi är en arbetsgivare som vill bidra till ett hållbart arbetsliv med bra anställningsvillkor och flexibelt arbetssätt. Tillsammans skapar vi en inkluderande arbetsplats att trivas i och välkomnar alla, oavsett bakgrund. Var med oss och skapa en kundupplevelse i tiden - och för framtiden!