Hoppa till innehåll
Bravura logotyp

Systemutvecklare med verksamhetsansvar

Publiceringsdatum
17 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Har du ambitioner att en dag bli CTO? Då har du hittat rätt! Här får du möjlighet att utvecklas och successivt ta mer ansvar för det tekniska.

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Brillante och du anställs direkt hos Klara Lån.

Om företaget

Har du suttit i sitsen där du letat det perfekta lånet? Då vet du också att lånedjungeln kan vara förvirrande och tidskrävande. Därför har vi skapat en tjänst som ger en översikt över de bästa lånevillkoren och räntorna på marknaden. Med bara en enkel ansökan får våra kunder svar från ett brett utbud av svenska långivare, vilket sparar dig tid och möda. På Klara Lån är vår främsta uppgift att göra lånjämförelse enkelt, snabbt och helt kostnadsfritt!

Klara Lån är ett svenskt företag som har varit verksamt sedan 2016. Vi har hjälpt tusentals kunder att hitta det lån som passar dem bäst. Med flera års erfarenhet inom lånebranschen vet vi vad våra kunder behöver för att få de bästa förutsättningarna till en rättvis och gedigen kreditbedömning.

Vår ambition är att fortsätta utveckla vår förmedlingstjänst till förmån för både dig som kund och långivaren då vi anser att en rättvis och schysst lånemarknad gynnar alla. Klara Lån står under tillsyn av Finansinspektionen och Konsumentverket.

Vi söker nu en teknisk nyckelspelare som vill växa tillsammans med oss och på sikt ta en ledande roll och driva bolaget framåt.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som trivs att arbeta agilt och vill vidareutveckla och skala upp nuvarande produkter.

Ditt dagliga arbete innebär att utveckla och underhålla produkternas bakgrundsapplikation med hjälp av Java och kraftfulla Spring Framework, inklusive Spring Boot för snabb och effektiv utveckling. Hibernate ORM används för att hantera databasinteraktioner i applikationen och gör det möjligt för dig att fokusera på affärslogiken i stället för att hantera databasdetaljer. För att möjliggöra kommunikation med andra system och tjänster använder du RESTful API, och Git används för versionshantering av källkoden. För automatisering används Jenkins eller GitLab. Slutligen, för att distribuera och orkestrera din applikation i en skalbar och hanterbar miljö använder du Docker och Kubernetes.

Möten med kunder och leverantörer är en del av din vardag, där du spelar en aktiv roll i att förstå och anpassa funktionaliteten enligt deras specifika behov. Du är en oumbärlig del av vårt tvärfunktionella team och bidrar till att våra produkter levererar och underhålls med hög kvalitet!

Nuvarande tech stack:
* Java för backend, Spring Framework och Spring Boot
* JavaScript och React för frontend
* Hibernate ORM
* RESTful API
* Git
* Jenkins/GitLab
* Docker/Kubernetes

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Minst 5 års erfarenhet av programutveckling i liknande tech stack som ovan
* God förståelse för containertekniker som Docker eller Kubernetes
* Erfarenhet av CI/CD-verktyg som Jenkins eller GitLab
* Grundläggande förståelse för frontend utveckling med exempelvis Angular, React eller Vue.js
* Erfarenhet från bank och finans är starkt meriterande
* Akademisk utbildning inom datavetenskap eller närliggande är meriterande

För att trivas i denna roll bör du vara en nyfiken och initiativrik person som gärna utforskar nya tekniker och tillvägagångssätt. Du har en naturlig fallenhet för att hitta lösningar i stället för att fastna i problem och är öppen för att söka stöd när det behövs för att ta dig framåt i dina arbetsuppgifter. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra och ser fördelarna med att vara en del av ett mindre företag där du uppmuntras att dela idéer och förväntas samarbeta med kollegor för att nå optimala resultat. Vi tror att du uppskattar friheten i din arbetsroll, där du har möjlighet att ta kommando och vidareutveckla befintliga arbetsmetoder.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Linnégatan, Östermalm, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport via mail, info@bravura.se eller telefon 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Bravura logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 juli 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på Bravura jobbar med bemanning och rekrytering. Hos oss finns möjligheter för dig som vill ta nästa steg i karriären. Välkommen att hitta ditt drömjobb genom oss - som konsult eller rekryterad.