Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Microsoft Dynamicsutvecklare med start efter sommaren

Publiceringsdatum
25 april 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

En av Sveriges tryggaste arbetsgivare söker nu en konsult inom Dynamics 365 för att komma in och stötta upp när de skalar upp utvecklingen. Är du vass på Dynamics och Power plattformen? Läs vidare och ansök redan nu!Om tjänsten

Vår kund fortsätter öka sin kapacitet inom D365 och expanderar plattformen ytterligare med nya funktioner och fler team. Just nu pågår bla implementation av Marketing Automation och det finns mycket annat spännande i planen framåt! Du kommer få jobba med verksamhetskritiska system med allt från kravförståelse, design, implementation och test i en miljö med högt i tak och en god sammanhållning.

Vidare kommer du att stötta/samarbeta med andra team som vill implementera lösningar i plattformen. Genom ett gott samarbete med andra arkitekter och utvecklare säkerställer ni tillsammans att det finns en gemensam struktur på företaget. Du kommer även få möjlighet att medverka till övriga medarbetares kompetensutveckling inom Dynamics 365 och Power Plattform.

Ditt närmaste team består av Utvecklare, Applikationsspecialister, Mjukvaruarkitekt, Testare, Scrum Master/Systemansvarig och Produktägare.

Du erbjuds

 • Uppdrag hos ett välkänt svenskt bolag med lång historia och stort förtroende hos sina kunder
 • Ett centralt beläget kontor med många sociala kontaktytor och värdefullt utbyte


Arbetsuppgifter
 • Utveckla och konfigurera lösningar som bygger på Dynamics 365
 • Programmera med C#, TypeScript och React
 • Delta i design av nya lösningar och bidra till en långsiktigt hållbar arkitektur i applikationerna
 • Bygga och optimera integrationer mot andra system
 • Se till att vi fortsatt befinner oss i teknikens framkant


Kvalifikationer

Du har flera års erfarenhet av Dynamics 365 och Power Platform och har utvecklat i .Net och Typescript. Vidare är du bekant med Power Automate och Common Data Service. För denna roll ser vi också att du har avancerade kunskaper i C#. Det är meriterande om du har jobbat med integrationer och säkerhet på Azure.

 • Språk: Svenska och Engelska

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • God samarbetsförmåga
 • Problemlösande
 • Driven
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 juni 2024 (37 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se