Hoppa till innehåll
TOPTEMP AB logotyp

Drömjobbet för den resande elektrikern - Utforska, arbeta och njut av långhelger!

Vi söker nu nyfikna, drivande och goa elektriker som vill ansluta till Eltels härliga team för arbete med underhåll utav elmätare.

I denna tjänst arbetar du resande på olika platser runt om i Sverige. Du kommer främst att arbeta med underhåll och reparation utav elmätare som inte har någon kommunikation samt installera och koppla antenner. Arbetet innebär också en del jobb med installation utav nätstationer. Du gör dina jobb delvis ute hos Eltels kunder, men kan även arbeta med fristående mätare utomhus.

Detta är en tjänst där du jobbar mestadels självständigt, så det är viktigt att du trivs i ditt eget sällskap. Självklart har du alltid kollegor och ledare nära till hands om du behöver hjälp med något eller om du bara blir lite sällskapssjuk och vill ta en lunch med en kollega.

Tjänsten är på heltid och här arbetar du måndag - torsdag, totalt 40 timmar i veckan, vilket innebär att du alltid har fredagarna fria för att njuta av livet utanför arbetsplatsen.

Här söker vi dig som är färdigutbildad elektriker med fullförda lärlingstimmar. Du gillar att lösa problem och är inte den som ger dig i första taget. Då jobben finns runt om i stora delar av landet ska du också trivas med att resa och bo borta under arbetsveckan. Då en del utav arbetet kommer att ske utomhus är det fint att du trivs med det, meriterande om du har vana vid utomhusarbete sedan tidigare.

Krav:
  • ECY-certifikat med fullförda lärlingstimmar
  • B-körkort (manuell bil)
  • Tala o läsa svenska och engelska
Vi erbjuder:
  • Ett långsiktigt uppdrag hos Eltel
  • Utbildning och kurser inför uppstart
  • Boende och reseersättning när du arbetar utanför din hemort
  • Friskvårdsbidrag
  • Grymma karriärsmöjligheter
Här blir du anställd hos oss på Toptemp och uthyrd till vår kund Eltel, uppstart hösten 2024.

Se till att skicka in din ansökan redan idag på ansokan@toptemp.se

Vi ser fram emot att höra ifrån dig och välkomna dig till Toptempfamiljen!

Om Eltel:

Eltel är en ledande nordisk leverantör av tjänster för kritisk infrastruktur som möjliggör förnybar energi som högpresterande kommunikationsverk. Eltel designar, planerar, bygger och säkrar driften av nätverk för en mer hållbar och uppkopplar värld idag för kommande generationer.
TOPTEMP AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 augusti 2024 (44 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Toptemp befinner sig i en sig i en spännande tillväxtfas och expanderar i Sverige. Vi söker ständigt efter ambitiösa, målriktade och härliga människor till vårt team.

Toptemp ingår i Amesto koncernen, och i nästan 30 år har vi matchat kandidater och företag. I dagsläget har vi bland annat tjänster lediga inom el och montering där vi söker personer med olika typer av kompetens och erfarenhet. Vi välkomnar dig som är allt ifrån utbildad och har lång erfarenhet inom området till dig som är i början av din yrkeskarriär och vill ta klivet ut i arbetslivet.

Varmt välkommen med din ansökan till oss för chansen till att bli en del av Toptempfamiljen!