Hoppa till innehåll
Svevia AB logotyp

Arbetsledare till Tumba, Division Drift, Svevia

Publiceringsdatum
01 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Att bygga och sköta om vägar och infrastruktur är stort. Att bidra till samhällsutvecklingen är ännu större. Hos oss får du göra både och. Nu söker vi en Arbetsledare inom drift och underhåll till vår etablering i Tumba. Inom Svevia kombinerar vi det lilla företagets gemenskap och lagkänsla med storföretagets stabilitet. Här får du möjlighet att utvecklas som en specialist på väg - med engagemang, samarbete och ansvar.

Ditt uppdrag som arbetsledare
Som arbetsledare kommer du att arbeta med varierande och förekommande drift- och underhållsarbeten i vårt kontrakt Huddinge vinter. Under sommarmånaderna kommer du att hjälpa till och stötta upp i en annan del av vår produktion inom samma arbetschefsområde.

I rollen arbetar du med att planera, genomföra och följa upp arbetet vi utför. I just den här tjänsten kommer du leda och fördela arbetsuppgifter inom vinterväghållningen samt ha extra fokus på våra administrativa system och ansvara för exempelvis fakturering, orderläggning och övrig uppföljning.

Tjänsten innebär också en del stöttning och uppföljning ute i fält tillsammans med sina kollegor. Du blir en viktig arbetsledande funktion för våra yrkesarbetare och som samordnande kontakt för våra underentreprenörer.

Dessutom stöttar du platschef och övrig arbetsledning i det dagliga arbetet. Helt enkelt en fantastisk roll för dig som kan omvandla teori till praktik och vice versa.

Tjänsten är heltid och du utgår från Svevias etablering i Tumba och rapporterar direkt till Platschef. I tjänsten ingår vinterberedskap som innebär nattarbete. På Svevia tillämpar vi individuell lönesättning.

Vem är du?
För att lyckas i rollen ser vi det som ett krav att du har:
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet som arbetsledare.
  • Minst 1 års arbetslivserfarenhet av arbetsledning utav snöröjning samt sandupptagning
  • B-Körkort
Vi ser det som meriterande om du har:
  • Minst 2 års arbetslivserfarenhet av drift- och underhållsarbeten i stadsmiljö
  • Eftergymnasial utbildning från exempelvis högskola eller relevant YH-utbildning.
  • Arbete på väg 2.2 samt 3.0
  • C-Körkort
Din personlighet är viktigt för oss! Du motiveras av struktur, ordning och reda samt har en administrativ ådra. Vidare är du trygg och förtroendeingivande, du har ett affärsmässigt arbetssätt med fokus på lönsamhet och du har en förmåga att skapa goda samarbeten med kunder och medarbetare. Att självständig lösa problem, ta initiativ och fatta beslut faller dig naturligt och du värdesätter tydlig kommunikation i alla led. Vi söker dig som har mycket god datavana och är intresserad av digitala arbetssätt och processer. B-körkort är ett krav för tjänsten.

En del av något större
Svevia är i dag Sveriges största driftentreprenör. Inom drift och underhåll sköter vi bland annat sommar- och vinterväghållningen för hälften av statens vägnät. Och många kommuner, privata företag och vägföreningar anlitar oss för att ta hand om deras vägar och utemiljöer.

Hos oss bidrar du till en större helhet. Vi plogar för barnfamiljen som är på väg till fjällen. Vi gör så att näringslivets varutransporter når fram och ser till att gator, torg och parker är rena och snygga. Dessutom skyddar vi liv på vägen genom vårt erbjudande inom trafikanordningar.

Varför Svevia?
Utifrån Svevias strategier, mål och värdegrund får du de förutsättningar som krävs för att göra skillnad och bidra till företagets utveckling. Beslutsvägarna är korta, det är lätt att påverka och göra sin röst hörd. Och hos oss står ledarskapet i fokus vilket gör att du kontinuerligt får möjlighet att utvecklas i din roll.

Vi månar om att vara en arbetsplats för alla. Att du ska leda genom dina medarbetare ser vi som en självklarhet. Det är som lag vi skapar framgång. Det är så vi gör affärer och genererar resultat. Det är så vi får stad och land att fungera. Vill du dela väg med oss?

Ansökan och information
Du ansöker enkelt genom att skicka in ditt CV och svara på några urvalsfrågor. Vår rekryteringsprocess bygger på ett kompetensbaserat arbetssätt, det är en förutsättning för att rekrytera kvalitetssäkert, inkluderande och fördomsfritt. Därför vill vi inte ha ett personligt brev.

Skicka in din ansökan snarast möjligt och som senast den 4 augusti. Denna annons ligger ute under våra semestrar genom detta kan du inte förvänta dig någon återkoppling tidigast v. 33

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tommy Söderholm på 010 458 13 16. Vid frågor om rekryteringsprocessen vänligen kontakta HRBP Mathilda Törnlöf på 08 764 23 38.

Vi har tagit ställning till annonsering, vilket gör att vi inte önskar säljsamtal för ytterligare frågor kring annonsering, rekrytering eller bemanning.

Verksamhetsområde: Drift och underhåll
Platser: Tumba
Svevia AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är grunden i svensk infrastruktur

Svevia är specialist på att bygga och underhålla vägar, broar, hamnar och annan infrastruktur. Vi banar väg för nya stadsdelar, järnvägar, industri- och energianläggningar. Svevia är igång dygnet runt: vi sopar, plogar och sköter om vägar, gator, torg och tar hand om det gröna runtomkring.

Vi lägger grunden som ger rörlighet och plats åt människor, varor och tjänster. En grund som får stad och land att fungera. En nytta för hela samhället. Alltid med så stor hänsyn som möjligt till människor och miljö.

2022 omsatte Svevia 11,3 miljarder kronor och våra 2 200 medarbetare finns på 100 platser i Sverige. Under senare år har vi även vuxit oss starkare som vägentreprenör i Norge.