Hoppa till innehåll
Fortifikationsverket logotyp

Drifttekniker - Muskö

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Fortifikationsverket söker två drifttekniker till driftdistriktet Muskö där vi arbetar med tillsyn och skötsel i våra fastigheter i södra Stockholm. Vill du vara en del av vår tillväxt är du välkommen med din ansökan!

Vi är en av Sveriges största fastighetsägare och experter inom fortifikation, det vill säga skydds- och anläggningsteknik. Vårt huvuduppdrag är att bidra till ökad försvarsförmåga för ett tryggt och fritt Sverige.

Din vardag – arbete med drift och underhåll

Region östs verksamhet utförs i Stockholm och Gotlands län och denna tjänst finns i driftdistriktet Muskö och har ett geografiskt område som täcker Muskö. Idag är det femton drift och fastighetstekniker som har arbetsplats i distriktet. Då två av våra drifttekniker har gått vidare till nya tjänster inom fortifikationsverket behöver vi rekrytera två nya medarbetare.

Du kommer att självständigt och med stöd av hela teamet att arbeta med drift och underhåll av vårt fastighetsbestånd. Det innebär tillsyn och skötsel, egenkontroller i anläggningar, SBA-arbete samt avhjälpande och planerat underhåll av byggnader och tekniska installationer och tillhörande infrastruktur som värme- el- va- och luftbehandlingssystem samt styr-, regler- och övervakningssystem. I arbetsuppgiften ingår täta kund- och leverantörskontakter samt att arbeta både enskilt och i grupp. Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänstenResor inom distriktet ingår i tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har drift- eller fastighetstekniskutbildning alternativt annan utbildning vi bedömer likvärdig exempelvis inom VVS, el, styr eller automation, Du har arbetslivserfarenhet från antingen arbete med antingen el och styr och regler eller att du har arbetat med VVS och har goda kunskaper inom området. Du har god förmåga att felsöka på fastighetstekniska installationer och system samt genomföra reparationer.

Du har goda kunskaper i administrativa IT-stödsystem och du kommunicerar och uttrycker dig väl både muntligt och skriftligt på svenska. Körkort lägst klass B är ett krav.

Det är meriterande med arbetslivserfarenhet där man självständigt hanterat serviceorder, felanmälan eller driftoptimering samt felsökt på egen hand eller i grupp. Har du arbetslivserfarenhet av projektarbete är det till din fördel. Att ha allmän el-behörighet AB eller BB1, kunskap om vattenrening, SBA, egenkontroller, låskunskaper eller erfarenhet från arbete i försvarssektorn, är även det meriterande.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som drifttekniker på Fortifikationsverket ingår du i ett team av duktiga drifttekniker tillsammans skapar ni förutsättningar för att utvecklas, därför behöver vi dig som är strukturerad, analytisk, lösningsorienterad samt har en hög säkerhetsmedvetenhet. Du har lätt för att skapa goda relationer och agerar professionellt i din vardag som lagspelare då du har god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Vad erbjuder vi dig?

Tillsammans med ca 1100 kollegor på Fortifikationsverket runt om i landet jobbar du med ett unikt fastighetsbestånd för att stärka totalförsvaret i Sverige. Vi är stolta över det samhällsviktiga uppdrag vi har där vi bygger, förvaltar, driftar och utvecklar avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader. Våra arbetsuppgifter är omväxlande, spännande och utmanande och kräver sin kompetens. Vi arbetar enligt den statliga värdegrunden och dess principer och vi eftersträvar jämn könsfördelning. Lika rättigheter och möjligheter är viktigt för oss.

Här får du goda möjligheter till kompetensutveckling och ta del av bra förmåner. Vi jobbar också för att du ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Svenskt medborgarskap är ett krav, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen. Vi välkomnar sökande med olika bakgrund och erfarenheter, har du skyddade personuppgifter kontaktar du den rekryteringsspecialist som finns namngiven så får du hjälp med att skicka in din ansökan. Som tillsvidareanställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov.

Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 25 augusti 2024. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Genom din ansökan samtycker du till behandlingen. Din ansökan är en allmän handling enligt offentlighetsprincipen. De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör.

Frågor kring tjänsten?

Välkommen att kontakta driftchef Gert Warnas 010-44 45 463 eller rekryteringsspecialist Jenny Bolinder 010-44 44 913. Det går även bra att kontakta våra fackliga representanter: Eric Bergman, Ledarna, Tommy Eriksson, SEKO, Karin Alm, SACO, de nås via vår växel, tfn 010-44 44 000.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Fortifikationsverket logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är en av Sveriges största fastighetsägare och experter inom fortifikation, det vill säga skydds- och anläggningsteknik. Vi äger, utvecklar och förvaltar försvarsfastigheter. Hos oss bidrar du till något av det viktigaste vi har – ett tryggt och fritt Sverige.