Hoppa till innehåll
Edekyl & Värme logotyp

Ledande tekniker kyla

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Antal tjänster
2
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en engagerad och rutinerad kyltekniker som lockas av att ta ett utökat ansvar och som vill utveckla ett intresse och en förståelse för helheten i vår verksamhet?

I Stockholm är vi ett sammansvetsat team som värdesätter lagandan högt. Hos oss får du jobba med service, men även installationer av olika kylsystem. Den ena arbetsdagen är inte den andra lik och våra kunder finns inom ett brett spann, allt från butiker till industrier, men framför allt tyngdpunkt på butikskyla. Har du sedan tidigare erfarenhet av just butikskyla så är det ett stort plus i kanten. Att du innehar kylcertifikat kat 1 är en självklarhet.

I rollen som ledande tekniker så har du ett utökat ansvar kopplat till utförande i våra service- eller installationsuppdrag och du jobbar nära våra projektledare.. Du medverkar till merförsäljning på service, ÄTA i projekt och stöttar vår kalkyavdelning med underlag inför anbudslämnande. Du stöttar vid behov mindre erfarna kollegor och bidrar till kompetensöverföring.

Edekyl & Värme erbjuder dig att bli en del av en organisation under ständig utveckling. Som anställd får du ta del av olika förmåner som t ex friskvårdsbidrag och massage. Edekyl & Värme satsar på återkommande events så som Edekyl Multisport för sina anställda, kunder och leverantörer. Vi är måna om att du ska trivas på jobbet. Kollektivavtal finns med Byggnads förbund (Teknikinstallationsavtalet VVS & Kyl).

Övrigt

Vi undanbeder oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Edekyl & Värme är sedan flertalet år en etablerad aktör i Mellansverige och finns idag på fyra orter och med ca 100 st anställda. Du finner oss i Örebro, Stockholm, Linköping och Västerås. Genom åren har vi vuxit stabilt och genomfört tusentals uppdrag åt våra kunder. Vi är uppriktigt ödmjuka och tacksamma över det förtroende våra kunder visar oss. För oss är det viktigt att hålla en hög servicenivå och inte bara leverera en produkt utan också en funktion. Vi tar ofta helhetsansvar från idé, projektering, leverans och installation till underhåll och service. De flesta av våra uppdrag är service och installation av ventilation, kyla, värme och smart el. För att vi ska bli ännu mer konkurrenskraftiga får alla våra medarbetare utbildning och möjlighet att ta del av den senaste teknikutvecklingen. Vi ska leverera med våra värdeord på näthinnan: Engagemang (jag bryr mig om), Drivkraft (jag får det gjort) och Ekonomi (jag bidrar till ett hållbart resultat).
Edekyl & Värme logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
23 juli 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren