Hoppa till innehåll
MXEL AB logotyp

Erfaren elektriker till Stockholm

Publiceringsdatum
17 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Vi på MXEL utför allt inom elinstallationer, nätverk, fiber och smarta hus. Nu expanderar vi i Stockholm och söker en erfaren elektriker att stärka upp teamet med.

Vi söker dig som: Som person är du serviceinriktad och ansvarstagande. Du är utbildad elektriker med ett par års erfarenhet där du haft variation i ditt arbete. Du utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt, du kan arbeta självständigt vilket innebär att du under ett stort eget ansvar kan lösa kundens begäran. Du är tekniskt lagd och vill utvecklas inom ditt yrke.
Krav: • Utbildad och certifierad elektriker.
• Minst 4 års erfarenhet som elektriker.
• Körkort med B-behörighet då du kommer att besöka våra kunder och ha tillgång till servicebil i ditt arbete.
• Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift, samt väl i engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder en atmosfär där alla ska trivas, känna sig uppskattade och ha möjlighet till utveckling.
• Arbetet är i Stockholm på heltid.
• Lön enligt överenskommelse.
• Friskvårdsbidrag.

I mer än 15 år har vi installerat, projekterat och underhållit allt från el i nya och befintliga fastigheter till smarta hem, laddboxar, fiber/data, byggström och solceller. Ett omväxlande arbete i olika miljöer och hos olika slags kunder såsom företag, byggentreprenörer, fastighetsägare, butiker och privatpersoner. För oss är miljön viktig och vi strävar efter att välja hållbara och miljövänliga material.
MXEL AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (30 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Om MXEL AB:
MXEL har idag två kontor. Ett vid foten av skutan i Åre och ett nära skärgårdens kobbar på Lidingö, i Stockholm. Vi har stor erfarenhet från mer än tusen olika uppdrag där många av våra återkommande kunder uppskattar att vi är tillgängliga, punktliga och alltid strävar efter att levererar högsta kvalitét. Vi tillhandahåller en rad olika tjänster inom el och installationer. Vi har alltid prioriterat en sund företagskultur som resulterat i återkommande kunder och lojala kollegor. Faktum är att många av våra medarbetare har jobbat hos oss sen starten 2005 och vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder några av branschens mest rutinerade och ansvarsfulla installatörer. Tillsammans strävar vi efter att hitta smarta lösningar och att alltid leverera bästa möjliga service.