Hoppa till innehåll
Pumpsnabben AB logotyp

Servicetekniker inom pumpar

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Tycker du att det är roligt med kundkontakt, har teknisk kunskap samt alltid vill lära dig mer? Vill du dessutom ge service med stolthet och har ett sinne för affärer?
Då är rollen som servicetekniker på Pumpsnabben en bra möjlighet för dig!

Om tjänsten
Som servicetekniker hos Pumpsnabben kommer du att ha en dynamisk och omväxlande roll där ingen dag är den andra lik. Ditt arbete kommer att fördelas mellan kundbesök och uppgifter på verkstaden. Du utför felsökning, reparation, installation, driftsättning samt service av förekommande produkter och kringutrustning. I rollen bidrar du även till merförsäljning av produkter och tjänster.

I detta ansvar ingår det exempelvis att:
  • Utföra felsökning för att identifiera problem med pumpar och pumputrustning samt diagnostisera fel och utarbeta åtgärdsplaner för reparation eller underhåll.
  • Utföra regelbundna tillsynsbesök på anläggningar för att säkerställa optimal funktion.
  • Kontrollera mätvärden och funktionalitet för maskinell utrustning och instrument.
  • Genomföra praktiska åtgärder både inomhus och utomhus för att bibehåll anläggningarnas optimala drift.
Som servicetekniker arbetar ni ofta i team om två, där ni själva tar stort ansvar för att planera och prioritera ert arbete. Pumpsnabben tror att delaktighet och ansvarstagande stärker och förbättrar kvaliteten på underhållsarbetet. Tillsammans ansvarar ni för att pumpar och pumpstationer ute hos kund fungerar optimalt.

Du kommer att arbeta med löpande underhåll och har stöd från våra tekniska service- samt el och styravdelningen. Ditt arbete innebär både inspektioner och praktiska åtgärder i inomhus och utomhusmiljö. Din uppgift är att säkerställa att anläggningarna fungerar felfritt och att pumpar och pumpstationer levererar vatten utan avbrott.

Kontor och verkstad är belägna i Jordbro. Du utgår hemifrån och rapporterar till Servicechef.

Är det här du?
För att lyckas i rollen har du en teknisk gymnasieutbildning eller annan likvärdig erfarenhet som grund. Du bör ha 2–3 års erfarenhet som servicetekniker med specifik inriktning mot pumpar. Grundläggande kunskaper inom felsökning och reparation är ett måste, liksom grundläggande kunskap inom styr och regler. Vi värdesätter också din förmåga att uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift, eftersom tydlig kommunikation är avgörande i både kundkontakter och dokumentation. B-körkort är ett krav då tjänsten innebär resor med servicebil. Det är även meriterande om du har truckkort samt heta arbeten.

Som person är du teamorienterad och ser arbete som en gemensam ansträngning, där du aktivt deltar i att utveckla verksamheten. Din förmåga att ge rådgivande insikter hjälper oss att ständigt förbättra driften. Du tar initiativ och är självständig i dina arbetsuppgifter, samtidigt som du är skicklig på problemlösning och kan agera snabbt och självgående när det behövs. Hos oss blir du en viktig del av teamet och representerar företaget på plats hos kunden.

Vill du veta mer?
I denna rekrytering samarbetar Pumpsnabben med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta rekryteringskonsult Kamilla Envall på 08-120 50 432. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!

Sökord: Tekniker, pumpar, pumptekniker, pumpmekaniker, drift, pumpteknisk specialist, service, kundkontakt
 
Pumpsnabben AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
02 augusti 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren