Hoppa till innehåll
AJ Medical logotyp

Medicinteknisk ingenjör/servicetekniker

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
AJ Medical är ett växande företag inom området medicintekniska produkter. Företaget grundades 1991. Vi erbjuder våra kunder diverse lösningar och verkar genom både e-handel, upphandling och återförsäljare. Vi erbjuder varumärken av högsta kvalitet och vi vill även hålla högsta servicestandard.

Tjänsten innebär blandade uppgifter med mycket eget ansvar, planering och uppföljning. Det är ett omväxlande arbete som innebär både hantering av service, support, reparation, förebyggande underhåll, kalibrering, felsökning och uppgradering och också till viss del utbildning av personal ute i vården. Den sökande behöver vara serviceinriktad och trivas med att arbeta i ett mindre företag och ha en god social förmåga. Då arbetet utförs inom medicinteknik är det mycket viktigt att vara noggrann och kunna dokumentera sitt arbete för kvalitetssäkring. Den vi söker är strategisk, kan prioritera och hålla en helhetssyn på sitt arbete.

Arbetet utförs huvudsakligen på vårt kontor på Lidingö men ibland också ute på olika vårdinrättningar runt om i Sverige så tjänsten innebär ett visst resande och körkort är en nödvändighet. Arbetet innebär också nära samarbete med produktspecialister och annan personal inom företaget. Man har även frekvent kontakt med leverantörer och medicintekniker ute på sjukhus.

Den vi söker är tekniskt lagd och har kunskap om nätverk, mjukvaror och elektronik. Du kan tidigare ha arbetat som ingenjör, servicetekniker, vara medicintekniskt utbildad eller ha motsvarande dokumenterad kompetens. I denna roll ser vi att du har goda sociala färdigheter, trivs bra i samarbete med andra och är driven och kan ta ansvar för det egna arbetet. Du visar hänsyn till patienter och personal ute i verksamheter och känner dig bekväm med att vistas i denna typ av miljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förmågan att passa in hos oss.

Vidareutbildning kommer att ske både internt och hos leverantörer. Tjänsten avser heltid och är förlagd på dagtid.

Krav för tjänsten är:
  • Godkänd gymnasieutbildning med någon form av efterföljande teknisk utbildning
  • B-körkort
  • Kunskap om system och nätverksstrukturer
  • Mycket god kunskap i svenska i tal och skrift
  • God förmåga att kommunicera och tillgodogöra sig information på teknisk engelska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Office-paketet
  • God allmän datakunskap
Meriterande för tjänsten är:
  • Medicinteknisk utbildning eller branscherfarenhet
  • Erfarenhet av arbete i VISMA
  • Kunskap om nätverk, IT och servrar
Anställningsform: Tillsvidareanställning 100%. 6 månaders provanställning.

Tillträdesdag: Enligt överenskommelse.

Välkommen att skicka in din ansökan till career@ajmedical.se

Rekryteringen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är den 13 juni 2024.
AJ Medical logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
13 juni 2024 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren